GYAN´DAN, GALATASARAY MESAJI

GYAN´DAN, GALATASARAY MESAJI

?RAKİBİMİZDEN ÇEKİNMİYORUZ? ...

Kayserispor´a attığı imza ile Türkiye liglerinde yankı uyandıran Ganalı Dünya Yıldızı Asamoah Gyan, Süper Lig´de sezonun ilk haftasında oynanacak Galatasaray maçı öncesinde açıklamada bulundu. Yıldız oyuncu, ?Rakibimizden çekinmiyoruz? diye konuştu.

Kayserispor´un Ganalı yıldızı Asamoah Gyan, sezonun ilk haftasında deplasmanda oynanacak Galatasaray maçı öncesinde açıklamada bulunarak ?Ligde pazartesi akşamı, deplasmanda karşılaşacağız Galatasaray´ın büyük bir takım olduğunu biliyoruz, ama Kayserispor´da büyük bir camia. Rakibimizden çekinmiyoruz? şeklinde konuştu.

Gyan, takımının yaptığı antrenmandan sonra açıklama yaptı. Ligin ilk maçını değerlendiren Ganalı yıldız oyuncu, ?Kayseri´ye ilk geldiğimden beri taraftarın bana ilgisi çok güzel. Sezon açılışında da taraftar karşısında ilk kez çıktım ve orda da bana karşı ilgileri çok güzeldi. Biliyorum ki Galatasaray büyük bir takım. İki takım için de zor bir maç olacak. Ama kimse bizi küçük görmesin. Çünkü futbol doksan dakika. Her şey olabilir, sonuç doksan dakika neticesinde belli olacak. Hep birlikte göreceğiz? dedi.

GALATASARAY HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Öte yandan sezonun ilk hafta kapanış maçında Galatasaray deplasmanına gidecek olan Kayserispor çalışmalarına başladı. Renktaşı ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda düz koşu ve 5´e 2 pas ve top çalma çalışması ile başlayan antrenmanın ikinci kısmında yarı saha çift kale maç yapıldı. Son olarak yapılan şut çalışması ile antrenman sona erdi. Teknik Direktör Sumidica´nın oyuncularını yakından takip ettiği ve Galatasaray deplasmanında ilk 11´de yer alacak oyuncu listesini şekillendirmede sona geldiği gözlendi.

Kayserispor, hazırlıkları çerçevesinde dün akşam saatlerinde tesislerinde Tarsus İdman Yurdu ile de karşılaşarak son provasını bu maçta yapmış oldu. 

 

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı