HACI BEKTAŞ VELİ DERNEĞİNDEN ZİYARETİ

HACI BEKTAŞ VELİ DERNEĞİNDEN ZİYARETİ

Hacıbektaş Veli Kültür Derneği ve Vakfı Başkanı Feyzullah Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, son dönemlerde yaşanan olayl

Kayseri Hacıbektaş Veli Kültür Derneği ve Vakfı Başkanı Feyzullah Keskin ve Yönetimi Kurulu Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Kayseri Hacıbektaş Veli Kültür Derneği ve Vakfı Başkanı Feyzullah Keskin, son dönemlerde yaşanan olaylar ile ilgili üzüntü duyduklarını belirterek “ acaba yine biri bizleri kullanıyor mu diye düşünüyor ve bunu engelleyecek olanlar da ilgili siyasi kuruşlarının bölgelerindeki temsilcileridir ben bu konular da sizlerin hassasiyetlerini biliyorum” dedi.
MHP İL BAŞKANI METE EKE “ HERKES BİRBİRİNE SAYGI GÖSTERMELİDİR
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ise yaptığı konuşma da “ Siz, biz hepimiz Türkiye’yiz ve bu milletin huzurlu yaşaması için elinden gelen gayreti göstermek mecburiyetindeyiz. Siz sivil toplum kuruluşu olarak, biz siyasi parti olarak yaşadığımız bir 12 Eylül manzarası vardır. Türkiye de 12 Eylül unutulmamalıdır, çünkü kardeşin kardeşe zulüm ettiği bir dönemin adıdır 12 Eylül ve bu tarih Türkiye’nin tarihe kara bir leke olarak düştü. Yine Emperyalist ve provokatif güçler benzeri şeyleri yapmaya başladı.
Biz bu filmi bizatihi yaşayarak seyrettik, bu sebeple üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz zira huzur hepimize lazım.
İl Başkanı Eke “ Yaşanan bu olaylara alet olan genç cahiller olabilir, mesele onları uyara bilmektir, nedir kardeşim bölüşemediğiniz, Deniz Gezmişi anmak istiyorlar, anacaktır onların idealidir, öteki de Mustafa Pehlivanoğlunu anıyor oda anacaktır, herkes birbirine saygı duymalıdır, netice olarak biz Kayserinin ve Türkiye’nin huzurunun bozulmamasından yanayız, bu konu da üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız” dedi.



Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı