HACILAR BELEDİYESİ

HACILAR BELEDİYESİ

BAYRAMA HAZIR

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Belediye olarak vatandaşların Ramazan Bayramı´nı rahat ve huzurlu geçirmesi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.
Hacılar halkının huzurlu ve nezih bir bayram geçirmesi için belediye olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Ekici, ?Halkımızın mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesi için görevli ekiplerimiz, çalışmalarını arefe ve bayram günü de sürdürecek.?dedi
Başkan Ekici ?Arefe ve Bayram günü en çok ziyaret edilen ilçe mezarlığında Park ve Bahçeler ile Temizlik İşeri Müdürlüğümüz çevre düzenleme temizlik çalışması yaptı. Arefe günü Hacılarlıların yoğun ilgi gösterdiği Hacılar Cami Kebir ve çevresinde de ekiplerimiz çalışmalarını tamamladı. ?dedi
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ?İlçemizde bayramlaşma programı bayramın ikinci günü öğle namazı sonrası Meydan Park içerisinde aile çay bahçesinde gerçekleştirilecektir. Birlik ve beraberliğin vesilesi olan bayramlaşma programına tüm halkımızı bekliyoruz. Bu vesile ile hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik eder, tüm İslam Alemine ve Milletimize hayırlara vesile olmasını Yüce Allahtan temenni ederim." diye konuştu.
Başkan Ekici, vatandaşların Ramazan Bayramı süresince 442 37 77 numaralı telefonu arayarak her türlü istek ve taleplerini iletebileceklerini de sözlerine ekledi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti