HACILAR BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR

HACILAR BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Belediye olarak vatandaşların bayramlarını rahat ve huzurlu geçirmesi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

   Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Belediye olarak vatandaşların bayramlarını rahat ve huzurlu geçirmesi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.
Hacılar halkının huzurlu ve nezih bir bayram geçirmesi için belediye olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Ekici, ?Halkımızın mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesi için belediyemizin birim müdürleriyle toplantı yaparak, gerekli görüşmeleri sağladık. Haftanın 7 günü 24 saat aralıksız çalışmalarını sürdüren temizlik işleri ekiplerimiz, çalışmalarını arefe ve bayram günü de sürdürecek. İlçemizin temizliği, en önem verdiğim konulardan bir tanesidir. Arefe ve Bayram günü en çok ziyaret edilen ilçe mezarlığında da tüm çalışmalarımızı tamamladık, oluşturduğumuz ekipler görevlerinin başında olacak." dedi.
Başkan Ekici, ?Hemşerilerimizin yoğun ilgi gösterdiği Hacılar Cami Kebir ve çevresinde de ekiplerimiz çalışmalarını tamamladı. İkindi namazında bayanların rahatça ibadet edebilmeleri için bayanlar kısmını bariyer ve tentelerle çevirdik." diye konuştu.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kayseri Milletvekillerinin de Cuma namazına ve bayramlaşma programına katılacağını belirterek, ?İlçemizde Bayramlaşma Programı Bayramın ikinci günü Cuma namazı sonrası Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilecektir. Birlik ve beraberliğin vesilesi olan bayramlaşma programına tüm halkımızı bekliyoruz. Bu vesile ile hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik eder, tüm İslam alemine ve milletimize hayırlara vesile olmasını Yüce Allahtan temenni ederim." şeklinde konuştu.
Başkan Ekici, vatandaşların Ramazan Bayramı süresince 442 37 77 numaralı telefonu arayarak her türlü istek ve taleplerini iletebileceklerini de sözlerine ekledi.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ