HACILAR BELEDİYESİ´NİN PROJESİ

HACILAR BELEDİYESİ´NİN PROJESİ

BÜYÜKŞEHİR İMAR KOMİSYONUNDAN ONAY ALDI?

Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesini yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye İmar Komisyonu, alanda yapılacak olan imar planı ve tasarım projesini uygun gördü. Projede 8´er katlı 28 Blok´ta toplam 1145 konut yapımı gerçekleştirilecek.
Hacılar ilçesinin kaderini değiştirecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi´nde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu ilçeye gelerek Kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Komisyon üyeleri yaptıkları toplantıda uygulama projesinin uygunluğunu kabul ederek, Büyükşehir Belediye Meclisine sevk etti.
Ahmet Tahir Gül başkanlığında ilçeye gelen Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Belediyesi Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve Proje Mimarları ile kentsel dönüşümün yapılacağı 130 bin metrekarelik alanı incelediler. Komisyon üyeleri burada proje hakkında, Hacılar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman´dan bilgi aldı.
Daha sonra Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve İmar komisyonu üyeleri Hacılar Belediyesi tarafından kurulan kentsel dönüşüm ofisinde bir araya geldiler. Burada konuşan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve Komisyon Başkanı Ahmet Tahir Gül, projenin Hacılar için hayırlı olmasını diledi.
Hacılar´da toplanan Büyükşehir Belediyesi İmar komisyonu üyelerine, Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman tarafından, 130 Bin metrekare alanda 200 Milyon TL´ye mal olacak Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında detaylı bir sunum yapıldı.
Elcuman, komisyon üyelerine toplamda 8 katlı 28 bloğun yapılacağı binalarda 1200 konutun yer alacağını, bu sayede yaklaşık 5 bin Hacılarlının modern bir konuta sahip olacağını vurguladı?
Toplantının sonunda Büyükşehir Belediyesi İmar komisyonu, ilçede yapılacak olan uygulama projesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verdi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor