HACILAR KENTSEL DÖNÜŞÜM

HACILAR KENTSEL DÖNÜŞÜM

SÖZLEŞMELERİ İMZALANIYOR

Hacılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Aşağı ve Orta Mahalleler´de 130 dönümlük alanda uygulanacak ve 200 milyon TL´ye mal olacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi´nde hak sahibi vatandaşlarla sözleşmelerin imzalanmasına başlandı.
Hacılar İlçesinin değerine değer katacak Orta ve Aşağı Mahallelerde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesinde anlaşmalara başlandı. Geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Kentsel dönüşüm ofisine gelerek proje hakkında bilgi edinen hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı. Bu kapsamda hak sahiplerinden Hasan Pınar, Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ile birlikte sözleşmeye imza attı.
Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi´nden çok memnun olduğunu belirten hak sahibi Hasan Pınar, ?Eski evimiz çok kötü durumdaydı. İnşallah bu proje ile modern bir konuta sahip olacağız. Katkısı olanlardan Allah razı olsun? şeklinde konuştu.
Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ise, Kentsel dönüşüm projesi bilgilendirme toplantısının ardından hak sahipleri ile anlaşmalara başlandığını belirtti. Özdoğan ?Hasan Pınar bey başvurusunu yapmıştı. Bizler de gerekli değerlendirmeleri yaptık. Hak sahibimizi kısmi bir borçlandırma ile üç artı bir şeklinde bir daire sahibi olacak. Kendisine, ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, bu projenin gerçekleşmesinde bizlere desteğini esirgemeyen Başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, Ak Parti Gurup Başkan Vekili Sayın Mustafa Elitaş´a, Belediye Başkanımız Doğan Ekici ve Kentsel Dönüşüm Müdürümüz Ersel Elcuman ve ekibine, ayrıca bizlere inanan ve güvenen hacılar halkına buradan teşekkürlerimi iletmek isterim." Dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ve hak sahibi Hasan Pınar Kentsel Dönüşüm Sözleşmesini imzaladı.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor