HACILAR NÜFUS MÜDÜRÜ SEVERCAN

HACILAR NÜFUS MÜDÜRÜ SEVERCAN

VEDA ETTİ

Hacılar İlçe Nüfus Müdürlüğü görevinden emekli olan Kamil Severcan için veda yemeği düzenlendi.

Hacılar İlçesinde Nüfus Müdürü olarak 27 yıl görev yaptıktan sonra emekliliğe ayrılan Kamil Severcan için ilçede görev yapan kurum amirlerinin katılımıyla, Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Doğan Ekici tarafından veda yemeği verildi.

Programda bir konuşma yapan ve çalışma arkadaşlarından helallik isteyen emekli Nüfus Müdürü Kamil Severcan ?Birlikte uzun yıllar çalıştık, belki bir birimize hakkımız geçmiştir. Benden taraf hakkım helal olsun, sizlerde hakkınız helal ederseniz memnun olurum. Makam kimseye baki değildir, gelip geçicidir. Geriye dönüp baktığımız zaman dostluklar devam ediyorsa en güzel mutluluk odur. Ben bu yemeği tertip eden ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.? Dedi.

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Doğan Ekici ise ?Müdür beyi ilk geldiği günden beri tanıyorum, 27 yıl oldu hakikaten. Bende o zaman yeni diş hekimi olmuştum. 41 yıllık da memurluğu var. Ben 41 kere maşallah diyorum. Rabbim bundan sonraki hayatında hayırlı uzun ömürler versin. Biz kendisinden memnunduk. Çok prensipli ve düzenli çalışan bir müdürümüzdü. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.? ifadelerini kullandı.

Programda son olarak kısa bir konuşma yapan Kaymakam Haluk Sezen´de ?Nüfus müdürlüğümüzden emekli olan sevgili dostumuza bundan sonraki hayatında bende mutluluklar, ailesiyle beraber uzun, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.? şeklinde duygularını ifade etti.

Kaymakam Sezen ve Başkan Ekici, Emekli İlçe Nüfus Müdürü Kamil Severcan´ı takdir Belgesi ile ödüllendirdi ve yeni hayatında mutluluklar diledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor