HACILAR, YOL ÇALIŞMALARINA ARA VERMİYOR

HACILAR, YOL ÇALIŞMALARINA ARA VERMİYOR

Hacılar Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen, kilitli parke yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hacılar Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen, kilitli parke yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni Mahalle Ergenekon Siteleri ve Yediağaç Mahallesi Cami Sokak´ta yürütülen parke yol ve park yapım çalışmalarını inceleyen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ?Alt yapı çalışmaları tamamlanan alanlarda parke, bordür ve park gibi donatıları yaptıklarını söyledi. Özdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü; ?Bizler halkımıza şunu ifade etmiştik. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra üst yapıyla ilgili eksiklik bırakmamaya gayret edeceğimize dair bilgi vermiştik. Bugün burada en açık örneğini yaşıyoruz. Göründüğü üzere Yeni Mahalle Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan bu alanda her türlü altyapı hizmetleri tamamlandığından 3 bin metrekarelik kilitli parke çalışması ve bin 500 metrekarelik yeni bir park ve oyun alanı çalışması yapıyoruz. Bununla birlikte Yediağaç Mahallesi Cami Sokakta, her yağmur yağdığında sıkıntı veren görüntülere fırsat vermemek adına orada da büyük bir çalışma yaptık. 5 bin metrekarelik bir çalışma yaptık. Bizim derdimiz Hacılar. Bizim düşüncemiz Hacılar. Biz çalışacağız Hacılar´ımız kazanacak. Hacılar´ımız güzelleşecek, Hacılar´ımız modernleşecek. Her türlü kentsel hizmetleri de tüm hızımızla, tüm gayretimizle sunacağız. Yapılan çalışmalar mahallemize, hayırlı olsun.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi