Hacılar Erciyesspor, Antalya'da kampa girdi

Hacılar Erciyesspor, Antalya

Özdoğan, ‘Takım ikinci yarı daha iyi olacak’

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve 6.Grup'ta oynadığı karşılaşmalarda elde ettiği skorlarla da ilerisi için umut vaat eden Hacılar Erciyesspor, sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına Antalya'daki kampta devam ediyor. 

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta ilk yarıyı 23 puanla tamamlayan ve orta sıralarda kendisine yer bulan Hacılar Erciyesspor da futbolcular,  ikinci yarıda başarı çıtasını yükseltmek istiyor. Antrenmanlara Hacılar ilçe stadında başlayan ve ikinci yarı öncesinde Antalya Belek'te kamp çalışmalarıyla bu hazırlıklarını hızlandıran temsilcimiz de futbolcular ikinci yarıdan umutlular. 

Antrenör Tanju Alan nezaretinde çalışan Hacılar Erciyesspor şehir dışında gerçekleştirdiği kampını 8 gün sürdürecek. Bu süre zarfında 3 hazırlık maçı oynamayı planlayan sarı-lacivertliler daha sonrasında ilimize dönerek çalışmalarına burada devam edecek.

Hafta sonunda futbolcuları bir grup yöneticinin ziyaret ettiğini hatırlatan Hacılar Erciyesspor Onursal Başkanı ve aynı zamanda Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, bu sezon ligde kalmayı planlayan bir ekip olduklarını belirterek, "13 maçta 23 puan topladık. Ligde bulunduğumuz konum gayet iyi. İkinci yarıyı da başarılı bir şekilde geçirmek istiyoruz. Çalışmalarımıza iki bölüm halinde devam ediyoruz. İlkini ilçemizde daha sonrasında ise Antalya'ya geçtik ve burada hazırlanıyoruz. Yapılacak birkaç takviye ile ikinci yarı için daha iyi olacağımızı belirtmek isterim" dedi.

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı