Hacılar Erciyesspor, ‘BAL’landı

Hacılar Erciyesspor, ‘BAL’landı

Kayseri Süper Amatör Küme Play-Off finalinde Hacılar Erciyesspor Argıncık Stadı’nda Kayseri Şekerspor ile karşı karşıya geldi. Kalabalık taraftar grubunun takip ettiği final maçını, Kayseri Şekerspor’u 2-0 mağlup eden Hacılar Erciyesspor kazandı ve şampiyon olarak adını BAL’a yazdırdı.

Kayseri Süper Amatör Küme Play-Off final müsabakasında Argıncık 2 Nolu Saha'da oynanan karşılaşmada rakibi Şekerspor’u 2-0 yenen Hacılar Erciyesspor ipi göğüsleyen ekip oldu. Argıncık Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 2000 taraftar izledi. Maç öncesinde Hacılar Erciyessporlu futbolcuları taşıyan servise eşlik eden yüze yakın araç, konvoy halinde Argıncık Stadı’nda giriş yaptı.

Karşılaşmanın başlaması ile birlikte heyecanda üst seviyelere çıktı. Maçın 44. Ve 53. Dakikalarında Murat Mağara ve Yusuf Karaboğa’nın golleri ile Hacılar Erciyesspor, Kayseri Şekerspor'u 2-0 mağlup etti.

Maçın son bölümünde yenilgiyi hazmedemeyen Şekersporlu futbolcuların saha içindeki taşkınlığına emniyet güçleri müdahale etti.

Tartışmanın sona ermesinden sonra takım oyuncuları bitiş düdüğü ile soyunma odasının yolunu tuttu. Bu sırada Şekersporlu futbolcuların ortamı karıştırma çabaları yöneticileri tarafından engellendi ve tartışmalar yatıştırıldı.

Galibiyeti elde eden ve adını BAL’a yazdıran Hacılar Erciyesspor’da maçın bitiş düdüğü ile birlikte kutlamalar başladı. Önce taraftarlara teşekkür eden futbolcu ve yöneticiler daha sonrasında ASKF Başkanı Mutlu Topçu’nun elinden kupalarını ve madalyalarını aldılar.

Sevincin paylaşıldığı statta hatıra fotoğrafları çektiren sporcular ve yöneticiler destekçileri taraftarlarla bu sevinci paylaştılar. Antrenör Tanju Alan maç sonrasındaki sevincinde şunları söyledi: “Rabbim nasip etti ve bu başarıyı Hacılar taraftarına armağan ediyoruz. Çocukların ayaklarını sağlık. Rakibimize de başarılar diliyorum. Bal’da da ne yapacağımıza bakacağız. Buradan özellikle Hacılar Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan’a maddi ve manevi desteklerini esirgemediğim için teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlısını versin.”

Kulüp Başkanı Yusuf Hakan Özdemir’de açıklamasında şöyle dedi: “Çok mutluyuz. Sezon başından beri buna tüm ekip olarak odaklanmıştık. Umarım Bal’da da bu performansı sürdürürüz. Şu anki ambiyans, seyircimiz muhteşem. Bundan sonraki maçlarımızda da stadımızı tüm taraftarlarımızın doldurmasını istiyoruz.” 

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’