Hacılar Erciyesspor’da 1 Giden 2 Gelen Transferi

Hacılar Erciyesspor’da 1 Giden 2 Gelen Transferi

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup takımlarından Hacılar Erciyesspor, 1 oyuncu ile yollarını ayırırken kadrosuna 2 futbolcu kattı.

 

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor kadrosundan 1 oyuncu ile yol ayrımı yaşarken, 2 futbolcuyu da bünyesine dâhil etti. Sarı-lacivertli takımın Futbol Şube Sorumlusu Halit Aysu, İskenderunspor'dan 29 yaşındaki Ertaç Bağcı ve İzmir Çiğli Belediyespor'dan 20 yaşındaki Halil Coşkun ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Kayseri’ye gelen iki futbolcu, sağlık kontrolünden geçip imzayı attıktan sonra antrenmanlara başladı. Santrafor mevkiinde oynayan Ertaç Bağcı, 1994 doğumlu. Kocasinan Şimşekspor'da ilk olarak lisanslanan Ertaç, sonrasında Kayseri Şekerspor, Hacılar Erciyesspor, Gürpınarspor, Yeni Mahalle Yeni Ufuklarspor'da oynadıktan sonra Büyükçekmece Tepecikspor ile profesyonel sözleşme yaptı. Tepecikspor, Payasspor ve İskenderunspor takımlarında görev alan Ertaç, son olarak 5 Temmuz İskenderunspor takımına geçerek amatöre dönüş yaptı. 

Sol bek ve sol açık mevkiinde oynayan Halil Coşkun 2003 doğumlu. Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor, Talas Anayurtspor, Erkiletspor, Karşıyaka ve Çiğli Belediyespor formaları giyen 20 yaşındaki futbolcu, ligin ilk yarısında İzmir ekibinde 4 maçta görev üstlendi.

Kulübün oyuncularından Emre Özden de, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, "Hacılar Erciyesspor'dan ayrılmış bulunmaktayım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Sezonun geri kalanında başarılar diliyorum" paylaşımı yaparak yol ayrımı yaşandığını duyurmuş oldu. 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’