Hacılar Erciyes’te Moral Yemeği

Hacılar Erciyes’te Moral Yemeği

Kayseri Süper Amatör Küme Play-Off final maçında Kayseri Şekerspor ile karşılaşacak olan Hacılar Erciyessporlu futbolcular moral yemeğinde yöneticilerle bir araya gelerek maç öncesinde taraftarlara açıklamalarda bulundular.

Bölgesel Amatör Lig'e yükselebilmek için karşılaşacak olan Hacılar Erciyesspor’da futbolcular hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdiler. Maç öncesinde Hacılar Kafe’de akşam yemeğinde bir araya gelen futbolcular ve yöneticiler şampiyonluk sözü verdiler.

Süper Amatör Küme 2021-2022 sezonun ardından play-off final maçında Pazar günü Argıncık 2 Nolu Saha’da saat 15.00’da Kayseri Şekerspor’la karşı karşıya gelecek olan Hacılar Erciyesspor’da futbolcuların bir hayli moralli oldukları gözlemlendi. Yöneticilerle moral yemeğinde bir araya gelen takımda Kaptan Kasım taraftarın kendilerine olan güvenlerini boşa çıkarmayacaklarını belirterek maç gününde tam destek istedi.

Hacılar Erciyesspor’da Futbol Şube Sorumlusu Halit Aysu’da, ‘bu sene o sene’ diye yola çıktıklarını hatırlatarak BAL’da gelecek sezon yer almak istediklerini söyledi.

Kulüp Başkanı Yusuf Hakan Özdemir’de futbolculara bu zamana kadar vermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür etti, son maçı da kazanarak Hacılar’a BAL Ligi’ni hediye edeceklerine inandığını söyledi.    

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı