HACILAR´DA

HACILAR´DA

BİR GECE BİN DUYGU

Hacılar Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından 15 Temmuz Şehitleri anısına ?Bir Gece Bin duygu? isimli bir program düzenlendi. Programa, Kayseri´nin sevilen sesi Ahmet Kaplan´da duygu yüklü Asker türküleri ile eşlik etti.
Hacılar Belediyesi tarafından 15 Temmuz Şehitleri için anma programı gerçekleştirildi. Hacılar Kültür Merkezi´nde düzenlenen programa Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Akparti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut, Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması ile başlayan programda bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ?15 Temmuz Cuma gecesi bir darbe kalkışması, bir işgal planı vardı. Ama Allah´ın inayeti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın dik ve dirayetli duruşu, Sizler gibi vatansever milletimizin meydanlara akın etmesiyle, bu hain girişimi engellemiş olduk. Rabbim bu münafıklara, hainlere bir daha fırsat vermesin, Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. 15 Temmuz´u unutmadık, unutturmayacağız. Çocuklarımıza, torunlarımıza bu hainliği anlatacağız, Çanakkale ruhu ile her zaman hazır olduğumuzu söylemeliyiz. Ezanlar Susmayacak, Bayrağımız İnmeyecek, Devletimiz Bölünmeyecek, İnşallah.? Şeklinde konuştu.
Katılımcılar, Başkan Ekicinin konuşmasının ardından Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz belgeselini izlediler.
Program daha sonra Hacılar tiyatro topluluğu müzik grubu tarafından seslendirilen asker türkülerinin ardından, Şule Aydın Cüce tarafından okunan şehidim isimli şiir, Mustafa Tuna tarafından okunan şehidin sevgiliye yazdığı, leylaya isimli şiir, Tuğba Hökelek tarafından okunan şehit babasına yazılan mektup ve Hacılar Tiyatro Topluğu Yönetmeni Sami Ekici tarafından okunan Ömer Halisdemir´e kardeşi tarafından yazılan mektubun okunması ile devam etti.
Bir gece bin duygu isimli program son olarak, Kayserinin sevilen sanatçısı Ahmet Kaplan tarafından seslendirilen duygu yüklü türkülerle sona erdi.



Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü