HACILAR´DA MİNİKLER TÜM HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

HACILAR´DA MİNİKLER TÜM HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 10´cusu düzenlenen Hacılar Okul Öncesi Çocuk Şenliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Minik çocukların tüm hünerlerini sergilediği program renkli görüntülere sahne oldu.

Hacılar Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından Okul öncesi eğitimin insan gelişiminin en duyarlı bölümünü oluşturduğuna dikkat çeken Hasçelik Ana Okulu Müdiresi İlknur Şen,yaptığı konuşmada ?Bu yaştaki çocuklarımızın ortak özellikleri sonsuz merak ve öğrenme duygusudur. Bizler de okul öncesi eğitiminin önemini belirtip kavratmak birlik beraberliği kuvvetlendirmek ve sosyal yapıyı geliştirmek için önemli olan bu unsurları oyunla birleştirerek onları daha zengin bir öğrenme ortamı sunmaya çalıştık. İşte bu ortamda öğrendiklerimizin bir kısmını sizlerle paylaşacağız.? Dedi.
Hasçelik Ana Okulu Müdiresi İlknur Şen´in konuşmasının ardından Yunus Çepken Ana Sınıfı, Hasçelik Anaokulu,Feyyaz Mercan Anasınıfı, Tevfik İleri İmam Hatip O.O. Anasınıfı, Demokrasi Şehitleri Anasınıfı, İstiklal Anasınıfı, Saffet Arslan Anasınıfı,Karpuzsekisi Mustafa Tatar Anasınıfı ve öğrencilerinin gösterileri ilgiyle izlendi.
Miniklerin tüm becerilerini sergilediği şenliğin ardından, anaokulu öğrencilerinin hazırladığı çalışmalardan oluşan elişi ve resim sergisi İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici tarafından açıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı