HACILAR´DA 5 OKULA DAHA

HACILAR´DA 5 OKULA DAHA

BİLİM ATÖLYESİ KURULDU

Hacılar Kaymakamlığı ve Hacılar Belediyesi işbirliğinde; hayırseverlerin desteği ile 5 okulda oluşturulan Bilim Atölyesi, Robotik Tasarım ve Kodlama Atölyesi ile Akıl Oyunları ve Lego Atölyesi´nin açılışı görüntülü ve eş zamanlı olarak Vali Süleyman Kamçı tarafından gerçekleştirdi.

Hacılar Kaymakamlığı´nda gerçekleştirilen görüntülü açılış törenine Vali Süleyman Kamçı, Kaymakam Haluk Sezen, Belediye Başkanı Doğan Ekici ve daire müdürleri katıldı.

Gürdoğanlar Ortaokulu´nda Robotik Tasarım ve Kodlama Atölyesi, İstiklal İlkokulu´nda Akıl Oyunları ve Lego Atölyesi, Yunus Çepken İlkokulu´nda, Bilim Atölyesi, Hasçelik Anaokulu´nda Akıl Oyunları ve Lego Atölyesi, Demokrasi Şehitleri Ortaokulu´nda Bilim Atölyesi´nin interaktif ve eşzamanlı olarak açılışını gerçekleştiren Vali Süleyman Kamçı, ?Hacılar´da bu faaliyetin gerçekleştirilmesinden dolayı çok mutlu oldum. Tüm okullarımızda bu çalışmalar var. Olmayan oklumuz yok. Anaokulundan liseye kadar bu güzel çalışmalar var. Öğrenciler kendilerine uygun bir uğraş bulmuşlar. Akıl oyunudur, bilim oyunlarıdır, robotik kodlamadır, bunlar güzel çalışmalar. Ben buradan emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? şeklinde konuştu.

Vali Süleyman Kamçı açılış töreninin ardından Haclar Belediyesi´ni ziyaret ederek, burada Belediye Başkanı Doğan Ekici´den belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Hacılar Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi´nde, Hacılar ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarının şikâyet, istek ve önerilerini almak için bir araya gelen Vali Kamçı, burada mahalle muhtarlarına tek tek söz vererek onların isteklerini dinledi.

Burada konuşan Vali Kamçı ?Amacımız sizlerin taleplerini değerlendirmek, yapabileceklerimiz var ise onlar ile ilgili çalışmalar yapmak için buradayız. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.? dedi


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor