HACILAR´DA BEYAZ BAYRAK ORANI

HACILAR´DA BEYAZ BAYRAK ORANI

YÜZDE SEKSEN BEŞ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından koordine edilen ?Beyaz Bayrak Projesi? kapsamında Hacılarda 7 okula daha beyaz bayrak verildi.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından koordine edilen Beyaz Bayrak Projesi kapsamında düzenlenen tören ile Kayseri´de 81 okula daha beyaz bayrak verildi. Erciyes Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu´nda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Halk Sağlığı Müdürü Yunus Karadağ, Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Beyaz Bayrak Projesi kapsamında Hacılar ilçesindeki toplam 13 kurumda derslikler ile diğer salon ve odalar, koridorlar, bahçe ve tuvaletler, kantin ve yemekhaneler de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğünce yapılan denetimler sonucunda 7 kurum daha beyaz bayrak almaya hak kazandı.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ?İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin gayretleri ile ilçemizdeki eğitim öğretim seviyesi iyi durumdadır. Burada öğrencilerin hijyenik ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerine imkan sağlayan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fahri Herdem ve tüm eğitim camiamıza teşekkür ediyorum.? Dedi.
Beyaz Bayrak Projesi ile çocukların beden ve ruh sağlığının korunması, geliştirilmesi, yaşam kalitesinin artırılması, öğretmen ve öğrencilerin okul yaşamlarını sağlıklı olarak sürdürmeleri, öğrencilere sağlık konusunda duyarlılık kazandırılması amaçlanıyor.



'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor