HACILAR´DA KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

HACILAR´DA KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

Hacılar ilçe müftülüğü tarafından ?Tevhid ve Vahdet, Gelin Birlik Olalım? temalı Kutlu Doğum Haftası

Hacılar ilçe müftülüğü tarafından ?Tevhid ve Vahdet, Gelin Birlik Olalım? temalı Kutlu Doğum Haftası, düzenlen programla kutlandı. Programda, Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan tarafından konferans verildi.
Hacılar Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen kutlama programına, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hadzici Belediye Başkanı Hamdo Ejuboviç, İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin Güven, İl müftü yardımcıları Galip Koçer ve Mahmut Taşyapan, kurum müdürleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
Bünyamin Fındıkçı´nın ilahi dinletisiyle başlanan programda, Hacepli Camii İmam Hatibi Ahmet Akkaya tarafından Kur´an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu.
Hacılar Müftüsü Mehmet Özbek´in açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen İl Müftüsü Şahin Güven, 2016 yılı Kutlu Doğum Kutlama programlarının ilkini Hacılar İlçesinden gerçekleştirdiklerini söyledi. Güven ?Tevhid ve Vahdet, Gelin Birlik Olalım temalı programımıza katılan misafirlerimize ve özellikle Necmettin Nursaçan hocamıza teşekkür ediyorum? dedi.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, insanlığın temelinde sevgi ve hoşgörünün olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. Ekici ?Son günlerde yaşadığımız terör olaylarında şehit olan kardeşlerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mücadelemiz, ülkemizde tek bir terörist kalmayana dek devam edecektir? şeklinde konuştu.
Hacılar Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalamak için ilçeye gelen Bosna-Hersek´in Hadzici Belediye Başkan Hamdo Ejuboviç, ?Kutlu Doğum Haftasını kutladığımız bu günlerde sizinle birlikte burada bulunmaktan çok mutlu olduk. Bir misafirin yapabileceği en güzel duayı sizler için yapıyor, tüm Hadzici halkının selamlarını sunuyorum? şeklinde konuştu.
Program Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan´nın günün anlam ve önemini belirten konferansının ardından, şehitlerimiz için yapılan dua ile son buldu.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti