HACILAR’DA YILIN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

HACILAR’DA YILIN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN ÖZDOĞAN: ALDIĞIMIZ KARARLAR HAYIRLI OLSUN

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesine istinaden aralık ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Hacılar Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve 4 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıya Başkanlık eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, konuşmasına korona virüsten yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Başkan Özdoğan korona virüsle canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarına da teşekkür etti. Sağlık çalışanlarının canlarını hiçe sayarak insanlığın kurtuluşu için büyük bir mücadele verdiğini hatırlatan Başkan Özdoğan, aşı çalışmalarının ciddi şekilde devam ettiğini belirtti. Erciyes Üniversitesi’nin faz 2 çalışmasını 15 Aralıktan sonra başlayacağını hatırlatarak; ‘’İnşallah nisan ayıyla birlikte yerli ve milli aşı ile buluşmuş olacağız’’ dedi. Başkan Özdoğan her ne olursa olsun maske mesafe ve temizlik konusunda daha da dikkatli olmamız gerektiğini belirterek; ‘’ilimizde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşlarımızın ve Hacılar halkının uyduğunu gördük’’ dedi.

Daha sonra meclis gündemini geçildi.

 Gündemin birinci maddesi 07.09.2015 tarih ve 52 nolu Belediye Meclis Kararının yeniden görüşülerek değiştirilmesine oy birliğiyle karar verildi.

 Gündemin ikinci maddesinde mülkiyeti hisse oranında belediyemize ait taşınmazların satışı için encümene yetki verilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle karar verildi.

Gündemin üçüncü maddesi ilçemiz Karpuzsekizi Mahallesi 4598 ada,60 parselde 1/1000 ölçekli ilave uygulama imar planı yapılması talebi imar komisyonuna gönderilmesi oy birliğiyle karar verildi.

Gündemin dördüncü maddesi Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 11.01.2019 tarih ve 116 sayılı atık su şebekesi protokolü konusu görüşülerek, protokolde belirtilen bedellerin Çevre Temizlik Vergisi’nden karşılanmasına oy birliğiyle karar verildi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Meclis toplantısının sonunda alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi