HACILARLI HAYIRSEVERDEN

HACILARLI HAYIRSEVERDEN

250 KİŞİLİK CAMİ

Hayırsever Gücüyetmez Ailesi tarafından Hacılar İlçesi´ne yaptırılacak olan 250 kişilik cami ve lojmanın protokolü, düzenlenen törenle imzalandı.
Hacılar Belediyesi´nde gerçekleştirilen protokol imza törenine, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, Hayırsever Mehmet ve Yusuf Gücüyetmez katıldı. İmzalanan protokolle Mehmet, Yusuf ve Melih Gücüyetmez tarafından kendi mülkiyetlerindeki arsa üzerine Cami ve lojman inşaatı yapılarak, Hacılar Müftülüğüne tahsis edilmesi karara bağlandı.
Hayırsever Mehmet Gücüyetmez protokol imza töreninde yaptığı konuşmada ?Hacılar Beğendik Mahallesi´nde bulunan arsamıza, kardeşlerimle birlikte rahmetli annemizin anısına Hilal Hatun isminde bir cami yaptırmaya karar verdik. Cami inşaatını en kısa zamanda tamamlayarak İlçe Müftülüğüne teslim edeceğiz.? dedi.
Hacılar İlçesi Sakar-Eşmecik caddesi ile Şehit Rüştü Bayram Caddesi´nin kesişme noktasında yaptırılacak olan cami hakkında konuşan İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, ?Hayırseverimiz, ilçemize bir cami ve lojman yaptırmak isteği ile müftülüğümüze başvurdu. Bizde yeri inceledik ve burada bir camiye ihtiyaç olduğunu tespit ederek yapımını uygun gördük. Yapılacak caminin ilçemize hayırlı olmasını dilerim? şeklinde konuştu.
Protokol imza töreninde söz alan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar´ın hayırseverlerin çokluğu ile bilinen bir ilçe olduğunu belirtti. Başkan Ekici, sözlerine şöyle devam etti. ?İlçemizdeki okulların, camilerin ve kuran kurslarının tamamına yakını, hayırsever vatandaşlarımız tarafından yaptırıldı. Bizler bu hayırseverlerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Hayırseverimizin, ilçemize yaptığı hizmetlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum."
Konuşmasına Hayırseverlere, Belediye Başkanlığına ve Müftülüğe teşekkür ederek başlayan Hacılar Kaymakamı Yasin Tiktağ ise, hayır hasenatın en güzeli, Müslümanların ibadet yapmak için zorlandıkları noktada onlara destek olmaktır. Hayırseverlerimiz, bu noktada yardımcı olarak önemli bir hayır gerçekleştirmiş olacaklardır? şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Hayırsever Mehmet ve Yusuf Gücüyetmez tarafından yaptırılacak olan caminin protokolü imzalandı.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti