HADAK YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

HADAK YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

HEM ANTREMAN YAPTILAR, HEMDE ERCİYES’İ TANITTILAR

Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) Dağ Kayağı Takımı sporcuları Erciyes Süt Donduran Yaylası’nın 3400 rakımında dağ kayağı yaparak antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor. Antrenmanda Erciyes’in doğal güzellikleri de tanıtılarak doğaseverler Erciyes’e davet edildi.

Yeni sezona Erciyes’in Sütdonduran yaylasında HADAK tarafından günü birlik düzenlenen etkinliğe Türkiye Dağcılık Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Ahmet Duran başkanlık etti. 10 sporcunun katıldığı antrenmanda hem spor yapıldı hem de Erciyes’in eşsiz manzaraları kayda alındı. Mayıs ayının sonlarında olmasına rağmen karların erimediği 3 bin 400 metrede düzenlenen etkinlikte TDF Kayseri İl Temsilcisi Ahmet Duran HADAK kulübünün çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Duran, Erciyes’te yaptıkları antrenmanla Dağ Kayağı Takımı’nın Türkiye Şampiyonası’nda bu yıl 5 madalya elde ettiğini hatırlattı. Duran şöyle konuştu; “Geçtiğimiz sezon dağ kayağı sporcularıyla beraber tırmanış antrenmanı ve sert zeminde kayak çalışmaları yaptık. Bu bağlamda geçtiğimiz aylarda Trabzon’da düzenlenen Türkiye şampiyonasına katılım sağladık.  HADAK olarak üç yıldır dağ kayağı sporunu yapmaktayız.  Milli sporcu yetiştirmek için çalışmalarımız sürüyor. Bizlere destek olan Başkanımız Bilal Özdoğan’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

Süt donduran yaylasında dağ kayağının ardından sporcular Erciyes Dağı’nın eşsiz güzelliklerini fotoğraflayarak yaşadıkları günü ölümsüzleştirdiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı