HAKEM ÇAKIR, KAYSERİSPOR´U YIKTI

HAKEM ÇAKIR, KAYSERİSPOR´U YIKTI

KAYSERİSPOR 1-3 GALATASARAY

Süper Lig´de sezonun 18.hafta kapanış maçında Kayserispor, taraftarı önünde zirve mücadelesi veren Galatasaray´ı konuk etti. İlk yarısı 2-0 Galatasaray´ın üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmadan Kayserispor, 3-1 mağlup ayrıldı. Maçta Hakem Cüneyt Çakır´ın yönetimine Kayserispor cephesi büyük tepki gösterdi.

Süper Lig´in 18.haftasının kapanış maçında Kayserispor, Galatasaray´ı sahasında konuk etti. Kayserispor, renktaşı ile 44.maçına çıkarken, mücadelenin ilk yarısı Eren Derdiyok´un attığı gollerle Galatasaray´ın 2-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadeleye konuk ekip Galatasaray´ın santrası ile başlandı. Maça istekli başlayan taraf Galatasaray oldu. 12. dakikada Rodrigues´in sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Eren Derdiyok, kale çizgisine 2 metre mesafeden tek vuruşla topu ağlarla buluştu ve skoru takımı adına 1-0´a taşıyan isim oldu. 19. dakikada Feghouli sol kanattan ceza sahasına topla birlikte girdi. Feghouli, müsait pozisyondaki Eren Derdiyok´a pasını verdi ve Derdiyok düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-0´a taşıdı. 26.dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Deniz´in sert şutunda top kurulan barajdan geçerek kaleci Muslera´nın ellerinde kaldı. 30. dakikada Selçuk´un sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında yükselen Feghouli´nin kafa vuruşunda top az farkla dışarı çıktı. 45.dakikada ceza sahasına giren Lopes´in sağ çaprazdan vuruşunda kaleye giden topu defans ayak koyarak uzaklaştırdı. Bu pozisyonun ardından ilk yarıdaki son düdük geldi ve Kayserispor, devre arasına 2-0 geride girdi.

KAYSERİSPOR 1-3 GALATASARAY

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise Kayserispor´un santrası ile başlandı. İlk yarıya oranla daha hızlı başlayan Kayserispor oldu. 50.dakikada Garry Rodrigues´in pasıyla topla buluşan Sofiane Feghouli rakibinden sıyrıldıktan sonra kaleyi cepheden gören noktadan sağ ayağıyla etkili bir şut çıkarttı, ancak kaleci Silviu Lung sağına giden topu uzanarak çelmeyi başardı. 53.dakikada Kayserispor aradığı golü kaptan ile buldu. William De Amorim´in pasıyla sol kanatta topla buluşan Güray Vural ceza alanı içine ortasını yaptı. Kaptan Umut Bulut, penaltı noktası üzerinde çok iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı ve kaleci Fernando Muslera´nın müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu. Bu golle birlikte Kayserispor skoru 1-2´ye getirdi. 55.dakikada Deniz Türüç´ün ceza alanı dışından yaptığı vuruşta Jason Denayer´den seken top kaleci Fernando Muslera da kaldı. 64.dakikada Amorim´in ara pasıyla ceza alanı solunda topla buluşan Güray Vural pasını Umut Bulut´a verdi. Bulut´un geriye doğru pasında Şamil Cinaz uygun durumda vuruşunu yaptı, ancak kaleci Muslera topu çelmeyi başardı. Karşılaşmanın normal süresinin ardında 5 dakikalık uzatma süresi eklendi. Dakikalar 90+2´yi gösterdiğinde ani gelişen Galatasaray atağında süratle topu taşıyan Badou Ndiaye, sağ tarafından hareketlenen Garry Rodrigues´e pasını verdi. Rodrigues, ceza alanı sağ çaprazından yaptığı sert vuruşla topu filelerle buluşturdu ve skoru takımı adına 3-1´e getirdi. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skorunu tayin etti. Son düdük ile birlikte Kayserispor, taraftarı önünde 3-1 kaybeden taraf oldu.

Karşılaşmanı hakemi Cüneyt Çakır´a maçtan sonra büyük tepki vardı. İlk golün yaklaşık bir metre ofsayt olduğunu belirten Kayserispor cephesi, yaptığı eleştirilerle Cüneyt Çakır´ı yerden yere vurdu.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ

 



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti