HAKEM ÇELMESİ DEVAM ETTİ

HAKEM ÇELMESİ DEVAM ETTİ

KAYSERİŞSPOR 1 - 1 BEŞİKTAŞ

Süper Lig´in 15. haftasında Kayserispor, Beşiktaş´ı konuk etti. Mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı. Sarı-kırmızılılar karşılaşmanın son 50 dakikasını 10 kişi tamamladı.

Kayserispor sahasında haftanın en kritik maçına imza attı. Sezonun 15.haftasında Beşiktaş´ı sahasında konuk eden Kayserispor, ilk yarıyı 1-1´lik eşitlikle tamamlarken, 90 dakika sonunda da aynı skor korundu ve taraflar sahadan 1´er puan ile ayrıldılar.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmanın 9.dakikasında defansın arkasına atılan uzun topla kaleci ile karşı karşıya kalan Cenk Tosun´un vuruşunda kaleci Lung iki hamlede topun sahibi oldu. 16.dakikada sol kanattan kaptığı topla ceza sahasına giren Quaresma müsait pozisyondaki Oğuzhan´a topu aktardı. Oğuzhan´ın bekletmeden vuruşunda top yandan auta gitti. 31.dakikada Kucher´in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Kaptan Umut Bulut, meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve skoru takımı adına 1-0´a taşıdı. 45. dakikada Beşiktaş tarafından kazanılan penaltı atışını kullanan Cenk Tosun, kaleci Lung ile topu ayrı köşelere gönderdi ve skora 1-1´lik eşitlik getiren golü kaydetti. İlk yarı bu skor ile sonuçlandı ve taraflar devreye gollü eşitlikle girdiler.

İkinci ayrıda ise 49.dakikada Yaşar Kemal Uğurlu, Kayserispor´lu Lopes´e ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı. 65.dakikada Babel´in ceza alanı dışından şutunu kaleci Lung kolaylıkla kontrol etti. 69.dakikada Güray, Beşiktaş kale çizgisine kadar indi. Çaprazdan yaptığı şutu, kaleci Fabricio´da kaldı. Maçın ikinci yarısında gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, konuk ettiği Beşiktaş ile gollü berabere kalarak sahadan 1-1´lik skor ile ayrıldı. 

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak