HAKEM İNCE KIYDI

HAKEM İNCE KIYDI

KAYSERİSPOR 0-2 TRABZONSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 14.hafta mücadelesinde Kayserispor, Trabzonspor´u konuk etti. Trabzonspor, hakem Mustafa Öğretmenoğlu´nun ince kararları sayesinde sarı-kırmızılı ekibi son dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 yenmesini bildi.

Spor Toto Süper Lig´de 14.hafta heyecanı sürüyor. 14.hafta mücadelesinde Kayserispor-Trabzonspor´u konuk etti. Karşılaşma 2-0 Trabzonspor´un üstünlüğü ile son bulurken, mücadelede skordan çok hakem Mustafa Öğretmenoğlu´nun Trabzonspor lehine verdiği kararlar damga vurdu.

26. dakikada Mensah´ın yaklaşık 25 metreden hareket halinde kaleye gönderdiği sert şutunda kaleci Uğurcan Çakır, meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı. 31. dakikada Umut Bulut´un savunmanın arkasına gönderdiği derinlemesine pasta, defans oyuncularının arkasına sarkan ve kaleciyle karşı karşıya kalan Chery, topa vurmakta gecikince kaleci Uğurcan Çakır meşin yuvarlağı uzaklaştırmayı başardı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

80. dakikada Rodallega´nın ara pasında Pereira sağdan girdi şutunu attı ancak top, yan ağlarda kaldı. 82. dakikada Sosa´nın ortasında topa uzanan Ekuban´ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Trabzonspor 1-0 öne geçti. 

90+7. dakikada topu kazanan Amiri, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Amiri´nin düzgün vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Trabzonspor 2-0 öne geçti. Mücadelede başka gol sesi ve karşılaşma Trabzonspor´un 2-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

GEYLANİ ?HERKEZ ÇOK ÜZGÜN?

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan sezonun 14.hafta maçında Kayserispor, Trabzonspor´a 2-0 mağlup oldu. Mücadele sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan taraflar değerlendirmede bulunurken, Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonunda hakem Mustafa Öğretmenoğlu tarafından ihraç edildi. Sağlam, ihraç edilmesinden dolayı basın toplantısına katılmazken yerine yardımcı antrenör Gökhan Geylani çıktı. Kayserispor Yardımcı Antrenörü Gökhan Geylani düzenlenen basın toplantısında şöyle konuştu; ?Kötü bir gidişat vardı. Bunu durdurup bu gidişatı iyiye döndürmek için iyi çalışmıştık. Yapılan organizasyonlarla oyuncuların motivasyonu iyiydi. Oyuncularımızdan böyle bir mücadele bekliyorduk. Biz oyunda bu kötü süreçte öne geçemediğimiz için bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Oyunun 3´üncü dakikasında Sapunaru´nun burnunun kırılması ve oyundan çıkması gidişatı bozdu. Talihsiz bir gol yedik. Oyunun 1-1´e getirebilirdik ama yaptığımız bir hata sonucu oyun 2-0 bitti. Herkes çok üzgün.?

KARAMAN ?KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ?

Trabzonspor cephesinde ise 3 puanın sevinci yaşandı. Basın toplantısına katılan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü; ?Kazandığımız için mutluyum. İkinci yarı derli toplu bir oyun oynadık. Israrla iyi oyunu devam ettirdik. Maçın sonunda bulduğumuz gollerde maçı kazandık. Bu maç son değil. Bir kupa maçı oynayacağız ve lig maçımız var. Onun için coşku yaşamayacağız, işimizi yapmaya devam edeceğiz. Bu disiplinle götüreceğiz.?

Haber: ŞEVKET TEKİN



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti