HAKEM VE GÖZLEMCİ SEMİNERİ

HAKEM VE GÖZLEMCİ SEMİNERİ

KAYSERİ´DEN 18 HAKEM VE GÖZLEMCİ KATILACAK

Voleybol hakem ve gözlemci seminerleri,21 Ağustos ve 20 Eylül tarihleri arasında 7 ilde yapılacak. İlimizden 12 hakem ve 6 gözlemci, 18-20 Eylül tarihleri arasında Konya´daki seminere katılacak.

Voleybol hakem ve gözlemci seminerleri 21 Ağustos-20 Eylül tarihleri arasında 7 İlde yapılacak. Bu seminerlere ilimizden 12 hakem ve 6 gözlemci katılacak. Voleybol İl Temsilcisi Ali Şen ve beraberindeki 17 kişi, 18-20 Eylül tarihlerinde Konya´da düzenlenecek seminere katılacak.

Seminerler kapsamında hakem ve gözlemciler, ilk olarak alt yapı çalışmaları üzerine eğitim alacak. Ardından maç ve stres yönetimi, mini voleybol oyun kuralları ve kural değişimleri konusunda eğitim görecek.

Seminerlere ilişkin açıklamalarda bulunan Voleybol İl Temsilcisi Ali Şen,  ?Kayseri´den bu seminerlere ben dahil 18 kişi katılacak. Her yıl gerçekleştirilen bu seminerler, hakemlerimizin gelişimi için önemli rol oynamakta. Bu yıl öne çıkan eğitim ise, mini voleybol oyun kurulları olacak. Kayserili hakem ve gözlemcilerimiz, Konya´da 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan seminere katılacak. Bizler şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek, Kayseri´ye döneceğiz.?



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti