HAK-İŞ`Lİ EMEKÇİLER KAYSERİ`DEN SESLENDİ

HAK-İŞ`Lİ EMEKÇİLER  KAYSERİ`DEN  SESLENDİ

Tüm dünyada işçi ve emekçiler tarafından dünya emek, birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs ülkemizde ve ilimizde de işçi sendikalarının organize ettiği türlü etkinliklerle kutlandı...

Bu kapsamda  HAK-İŞ tarafından  ilimizde  düzenlenen ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ kutlamaları sabahın erken saatlerinde başladı. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ile sendika üyeleri, HİZMET-İŞ Sendikası önünde toplanarak, etkinliğin yapılacağı Kurşunlu Otoparkı’na kadar yürüdü. Ardından Bayram havasında geçen kutlamalar Başkan Mahmut Arslan’in katılımcılara hitap etmesiyle noktalandı. HAK- İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, sözlerine “Gadasını aldığım Kayseri” diye başladı ve “ 1 Mayıs’ta yeni bir tarih yazıyor! Bugün dünya, Kayseri’den HAK-İŞ emekçileri’nin sesiyle uyanıyor, Emekçiler Kayseri’den tüm Türkiye’ye , tüm Dünyaya haykırıyor! “ ifadelerini kullandı.

HAK-İŞ tarafından ilimizde düzenlenen1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ kutlamaları sabahın erken saatlerinde başladı.  HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’in önderliğinde  sendikaların temsilcileri ve işçiler,  HİZMET-İŞ Sendikası Kayseri Şubesi önünden, davul zurna eşliğinde etkinliklerin yapılacağı Kurşunlu Otoparkı`na kadar yürüdüler. 

Arslan, yol boyunca vatandaşlarla sohbet edip bayramlarını kutlayarak etkinliğin yapılacağı alana vatandaşları davet etti.  Cumhuriyet Meydana varmadan önce taşeron firmada çalışan bir temizlik işçisi ile geri dönüşüm için kağıt toplayan işçinin bayramını kutladı ve karanfil verdi.                       

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve beraberindekiler, etkinliğin yapılacağı Kurşunlu Otoparkı`na ulaşınca  kürsüye çıkan Arslan işçileri selamlayarak karanfil dağıttı.                                                          

Ardından alana Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`de gelerek kutlamalara iştirak etti. Başkan Özheski’yi davul ve zurnayla karşılayan işçiler bahşiş için adeta  birbirleriyle yarıştılar..                           

Medya  mensuplarının talebi üzerine bir değerlendirme  yapan Başkan Özhaseki, herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlayarak, “İnsanların içerisinde bir sevgi varsa, dışarıya bu halka halka yayılır. Dışarıdaki iş ortamında çalıştığı yeri, işvereni, çalışan arkadaşlarını ve ülkesini sever. Eğer sevgi yoksa, barışla ve sevgi gözüyle  bakmıyorsa, kavgayla başlar iş. Ve bunu doğrusu İstanbul’da böyle görüyoruz. İnşallah burada sevgi hakim olur” ifadelerini kullandı.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da