HALK OTOBÜSLERİNE

HALK OTOBÜSLERİNE

SAHTECİLİK OPERASYONU?

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ekipleri sahte bilet kullanıldığı iddiasıyla Halk Otobüslerine operasyon düzenlendi. Sahte biletin kullanıldığı iddia edilen 30 otobüs, Melikgazi Emniyet Müdürlüğü yanındaki Kız İmam Hatip Lisesi bahçesine çekilerek sürücüsü ve sahipleri gözaltına alındı?
Sabahın erken saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürülüğü´ne bağlı ekiplerce sahte bilet kullanıldığı iddiası ile sefer hazırlığı yapan 30 Halk otobüsüne operasyon gerçekleştirildi. Söz konusu otobüslerin şoförleri ve sahipleri göz altına alınarak Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine getirilerek sorguya alındı.
Operasyon kapsamında el konulan 30 Halk Otobüsü sabah seferine başlama hazırlığı yaparken polis ekipleri tarafından el konularak Melikgazi Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan kız İmam Hatip Lisesi bahçesine çektirdi.
Edinilen bilgiye göre operasyonun n Büyükşehir Belediyesine gelen şikayetler üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından gerçekleştirildiği, gözaltına alınan sürücü ve otobüs sahiplerinin ifadesi sonucu gözaltındakilerin sayısının daha sonra 49´a çıktığı; soruşturma kapsamında halk otobüslerinin kamera ve bilet okuyan manyetik sistemlerinin de inceleneceği öğrenildi?.
HABER MERKEZİ?



Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi