HALK VE MEMURLAR BAYRAMLAŞTI

HALK VE MEMURLAR BAYRAMLAŞTI

GÜNAYDIN: ?HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN TÜM TEDBİRLERİMİZ ALINDI?

Kayseri Valiliği tarafından Ramazan Bayramı münasebetiyle Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı´nda halk ve memurlarla bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşmada konuşan Vali Şehmus Günaydın,tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak huzurlu bir bayram için tüm tedbirlerin alındığın söyledi.

Bayramlaşmada konuşan Vali Şehmus Günaydın,iyi bir  bayram geçirilmesini temennisinde bulunarak  tüm vatandaşların bayramını kutladı. Günaydın vatandaşların ilimizde huzurlu bir bayram geçirmeleri için tüm tedbirlerin alındığını söyledi. Günaydın şöyle konuştu. ?´ Bildiğiniz gibi dayanışmanın, kardeşliğin, yardımlaşmanın olduğu küskünlüğün bir kenara bırakıldığı çok özel günlerdir. Bizlerde millet olarak bugünde bu hasretleri çok yoğun bir şekilde yaşıyoruz. Komşularımızı ziyaret ediyoruz, akrabalarımızı ziyaret ediyoruz. İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da elimizden gelen çabayı gayreti gösteriyoruz. Bizler millet olarak kırgınlıkları bir kenara bıraktığımız zaman aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Ayrıca şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi de unutmamak gerekir. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi minnetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyoruz. Ben bir kez daha mübarek kurban bayramının milletimize, devletimize ve bütün İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyor, Hayırlı Bayramlar diyorum. ?´

Konuşmaların ardından halk ve memurlarla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Törene Ak Parti Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Hülya Nergis Atçı , 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tümgeneral Selçuk Aygün Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık,  Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, , Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr, Mustafa Çalış ile memurlar iştirak etti.

Ak parti milletvekili Taner yıldız´da tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederek ?´ Tüm hemşerilerimizin bayramlarını kutluyorum. Şehit ve gazilerimizin ailelerinin de bayramarını kutluyorum.  Allah sağlık sıhhat içerisinde eş dost ekraba sevdiklerimizle beraber nice bayramlar nasip etsin. ?´ dedi.

AK Parti Milletvekili İsmail Tamer ?de ?´Bir Kurban Bayramına daha idrak ediyoruz. Türk Milleti ve İslam Alemi adına bayramın hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kayseri´li hemşerilerimizin de mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. ?´dedi.

AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayelde ?´Arefemizi tebrik ediyorum. Bizi arefeye eriştiren Allaha hamd olsun. Arefe günü duaların kabul edilmesi açısından önemli bir gün. Yarın da inşallah bayrama idrak edicez. İnşallah kazasız belasız hayırlı bayramlar geçiririz diliyorum. ?´

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ?da büyükşehir belediyesi olarak tüm çalışmaların bayrak süresince devam edeceğini vatandaşların huzurlu bayram geçirmeliri için çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu

´´Kayseri´li hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm İslam Aleminin bayramını tebrik ediyorum. Huzur içinde daha nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum. Başta şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Tabii belediye açısından bu bayram gerekli önlemlerin alındığı, şehrimizin temizliğini çevresini koruyarak en güzel şekliyle bayramlarımızı yaşamış olacağız. Sosyal boyutunu da ihmal etmeden kestiğimiz kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak hepimizin görevi olmalıdır. Huzur içerisinde daha nice bayramlar temenni ediyorum. ?´

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da  ?´Arefe bayramın öncesi, habercisi önemli mübarek bir gün. Arefenizi kutluyorum. Duaların en kabul olduğu gün arefe günüdür. Bugün herkes ne iş yapıyorsa dua nşyetiyle yapmasını tavsiye ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Tüm hemşerilerimizin bayramını kutluyorum. ?´dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ?da ?´ Öncelikle tüm vatandaşlarımızın mübarek arefe günü ve kurban bayramlarını kutluyorum. Allah mutluluk huzur sağlık içerisinde nice bayramları geçirmeyi nasip etsin. Kazasız belasız inşallah bir bayram temennisindeyim. Herkese kolaylıklar diliyorum. Bayramlar üzüntülü sonuçlar doğurmasın. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. ?´ değerlendirmesinde bulundu.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da