HALK GÜNÜ" UYGULAMASINI BAŞLATTI

HALK GÜNÜ

Göreve geldiği günden itibaren farklı ve yenilikçi hizmet anlayışını hissettiren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, vatandaşların görüş, istek ve taleplerini dinlemek için "halk günü" uygulaması başlattı.

Vatandaşların istek ve taleplerini birebir almak için harekete geçen Başkan Palancıoğlu, her hafta çarşamba gününü "halk günü" olarak belirledi. İlki geçen hafta başlatılan uygulamada Başkan Palancıoğlu, Talaslı vatandaşları kapıda karşılayıp, yakından ilgilenerek sorunlarını dinliyor. Samimi ortamda gerçekleşen sohbetlerde Başkan Palancıoğlu, bir yandan not alıp diğer yandan ilgili birim müdürleriyle anında görüşerek talepleri karşılıyor.

Vatandaşların sıcak ve samimi hislerinden mutlu olduğunu belirten Başkan Palancıoğlu, "Toplumumuzun her kesiminin görüşlerini alıp, hizmet konularını tespit etmek amacıyla halk günü uygulamamızı başlatmış bulunuyoruz. Böylelikle hizmet çeşitliliği ile eksik kalan ve yapılması gereken işleri anında tespit edip, gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın sıcak kanlı yaklaşımı bizleri memnun ediyor. Biz halka hizmeti Hakk`a hizmet olarak benimseyerek çalışıyoruz. Bu noktada halisane gayret ediyoruz. Bilgi ve birikimlerimizi şehrimizin gelişmesi ve kalkınmasına en iyi şekilde aktarmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullanıyor.

Başkan Palancıoğlu, "halk günü" uygulamasının yarın mesai saatleri içinde yapılacak ikinci günüyle devam edeceğini ifade ederek, vatandaşları belediyeye davet etti.



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor