Halk Oyunları’nda başarı var destek yok

Halk Oyunları’nda başarı var destek yok

Başkanlar Şahin Ve Demirtaş, destek istiyor

Halk Oyunları’nda başarı var, destek yok. Demir Karamancı Gençlik ve Spor Kulübü ile Aydınlıkevler 38 Gençlik ve Spor Kulübü başkanları Gizem Şahin ve Aybike Demirtaş, destek bulamadıklarından yakınıyorlar.

Kulüpler Arası Halk Oyunları İl birinciliği yarışları, 19 Mart’ta Talas Spor Salonu’nda yapıldı. Müsabakaların sonunda Demir karamancı GSK, 4 birincilik elde etti. Aydınlıkevler 38 GSK ise 2 birincilik elde etti.

Her iki takımda büyük başarılara imza atsa da maddi destek bulamıyorlar ve zaman zaman grup müsabakaları gidemiyorlar. Demir Karamancı Gençlik ve Spor Kulübü ile Aydınlıkevler 38 Gençlik ve Spor Kulübü başkanları Gizem Şahin ve Aybike Demirtaş, ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Çok zor şartlar altında çalışıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimize hem kültürlerini öğretiyor hem de sportif faaliyetler yaptırıyoruz. Fakat maddi açıdan hiçbir destek bulamıyoruz. Grup ve final yarışmalarına çoğu zaman maddi sıkıntıdan dolayı gidemiyoruz. Şehrimizden çocuklarımız ve gençlerimiz için destek bekliyoruz.”

Açıklamada ayrıca, “Yarışma döneminde maddi manevi desteklerini esirgemeyen Demir Karamancı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hülya Çağlar ve Selperi Günay Alparslan’a teşekkür ediyoruz” denildi.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’