"HALKIMIZI MANEN DE KALKINDIRMALIYIZ"

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti.

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Halkın sadece maddi değil manen de kalkındırılması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Başkan Çelik, insana yatırım konusunda her programı destekleyeceklerini söyledi.
İl Müftüsü Şahin Güven ve müftü yardımcılarının ziyaretinde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e bir buket gül, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bastırılmış Kuran-ı Kerim ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)´in Tevhid Mücadelesini anlatan bir kitap hediye etti. Müftü Güven, 15 Nisan´da Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde yapılacak olan Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenledikleri Kutlu Doğum Programı´nın davetiyesini de takdim etti.
Başkan Çelik almış olduğu Kuran-ı Kerim´in bugüne kadar kendisine verilmiş en güzel hediye olduğunu belirtti ve Allah´tan Kuran-ı Kerim´de anlatıldığı gibi bir hayat yaşama dileğinde bulundu. İl Müftüsü Güven Hz. Muhammed ve Tevhid Mücadelesi adlı kitabın da 15 Nisan´daki programa gelen herkese dağıtılacağını belirtti.
Ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi´nin katkısıyla yapacakları programın içeriği hakkında da bilgiler veren Müftü Güven, "Programımız, Peygamberimizi anma ve anlama programı olacak. Bu yıl Kutlu Doğum´un ana teması ´Tevhid ve Vahdet´. İnançta ve eylemde birlik. İnşallah bu vesilesiyle kardeşliğin daha da pekişeceği bir gelecek diliyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de çok güzel bir program hazırladıklarını belirterek, "İnşallah programa katılanlar daha şuurlu ve daha bilinçli olacaklar. Müftülüğümüz ile birlikte bundan sonra da hemşehrilerimizin manen daha da güçlü olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Daha önce de söylediğim gibi insana yatırım konusunda her programa destek veriyoruz. Çünkü sokakta olan olumsuz haberlerden bizler de yönetici olarak sorumluyuz. Bu sorumluluğun idrakinde olarak vatandaşımızı manen kalkındırmak istiyoruz" diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Başkan Mustafa Çelik´e katkılarından dolayı teşekkür eden İl Müftüsü Güven, "Bugüne kadar ne talepte bulunduysak hiç geri çevirmediniz. Bu şehrin maddi ve manevi imarında el ele gönül gönüle hizmet etmeyi Allah hepimize nasip etsin" dedi.
İl Müftüsü Şahin Güven, Başkan Çelik´i ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ve genel sekreter yardımcılarını da ziyaret ederek Kutlu Doğum Haftası nedeniyle gül hediye etti.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor