HALKIN ARASINDA KARIŞTI

HALKIN ARASINDA KARIŞTI

- Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gülen Yüzler öğrencileri, kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla raylı sistem araçlarında ve duraklarında kitap okudu.

Gülen Yüzler öğrencilerinden yaklaşık 25 kişinin katıldığı etkinlikte öğrenciler tramvayda hem yolculuk yaptı hem kitap okudu.
Gülen Yüzler Mithatpaşa Sorumlusu Oğuz Alkan kitap okumanın önemini hissettirme adına böyle bir faaliyet yapmayı uygun gördüklerini belirterek, "Son yıllarda kitap okuma adına güzel faaliyetler yapılıyor. Kitap okuma artık boş zamanları dolduran bir hobi faaliyeti olmaktan çıkıp insanların kendilerine özel kitap okuma zamanları ayırdığı bir noktaya gelmiştir. Gülen Yüzler Projesi olarak da bizler kendi tesislerimizde öğrencilerimizle birlikte kitap okuma saatleri düzenliyoruz. Kitap okuma saatlerinde öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve yardımcı personelimizle birlikte kitap okuyoruz. Kitap okumanın önemini hissettirme adına böyle bir farkındalık oluşturabildiysek ne mutlu bizlere." dedi.
Gülen Yüzler Mithatpaşa Şubesi öğrencilerinden Müge Avcı ise "Gülen Yüzler'de uyguladığımız okuma saatlerini aile içi ortamımıza da taşıdık. Akşamları bir araya gelip televizyonu kapatıp hep beraber kitap okuyoruz. Bu durum aile içi iletişimimizi de olumlu yönde etkiliyor. Ailemin benimle beraber kitap okuması beni daha çok şevklendiriyor." diye konuştu.
Gülen Yüzler Mithatpaşa Şubesi öğrencilerinden Dilek Kaya her zaman bir ders saatini kitap okumaya ayırdıklarını söyleyerek, "Okuduğumuz kitapları arkadaşlarımıza özetleyerek kültür seviyemizi arttırmaya çalışıyoruz. Kitap okumak artık hayatımızda büyük bir yer kaplıyor. Kitap okumanın büyük bir etkinlik olduğunu fark ettik." dedi.



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi