HAMZAOĞLU, GALİBİYET İSTİYOR

HAMZAOĞLU, GALİBİYET İSTİYOR

TECRÜBELİ HOCA, OYUNCULARINA ANTALYA’YI ANLATIYOR

Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, galibiyet istiyor. Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli hocası, oyuncuları ile bire bir görüşüyor ve Antalyaspor’a anlatıyor.

Süper Lig’de heyecan, 34.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 34.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor-Antalyaspor’u konuk edecek.

Hamza Hamzaoğlu teknik direktörlüğünde 2 maça çıkan HES Kablo Kayserispor, önce Göztepe ile ardından da Trabzonspor ile berabere kaldı. Hamza Hamzaoğlu, sahada oynanan oyundan memnun olsa da Antalyaspor karşılaşması ile galibiyetle tanışmak istiyor. Çarşamba günü Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan temsilcimiz, Perşembe günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Yoğun tempoya sahne olan antrenmanda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, oyuncularını sık sık uyardı. Tecrübeli hoca, oyuncuları ile bire bir toplantılar yapıyor ve galibiyet sözü alıyor. 34.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 33 puanla 17.sırada yer alıyor. Antalyaspor ise 39 puanla 12.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-Antalyaspor karşılaşması, 11 Nisan Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Bu zorlu karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin  



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak