HASAN ALİ KİLCİ´DE

HASAN ALİ KİLCİ´DE

BAHÇELİ´YE SANDIĞI ADRES GÖSTERDİ?

 

Aralarından 25. Dönem Mhp Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci´nin de yer aldığı 12 milletvekili ortak bir bildiri yayınlayarak ?Bir 12 Eylül cunta geleneği olan teşkilat kapatma uygulamasına derhal son verilmelidir. Mahkeme kararı beklenmeden olağanüstü kurultay kararı genel merkez tarafından alınmalı; Ülkücü Milliyetçi Hareketin ve Türk Milletinin geleceği mahkeme salonunda değil kurultay salonunda belirlenmelidir.? İfadesini kullanıp Genel Başkan Bahçeli ve kurmaylarına sandığı adres gösterdiler?
Aralarında Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci´nin de yer aldığı Konya Milletvekili Prof.Dr.Mustafa Sait Gönen, Elazığ milletvekili Yavuz Temizel, Niğde Milletvekili Vedat Bayram, Balıkesir Milletvekili Prof.Dr.Recep Çetiin, Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, Bayburt Milletvekili Dr.Karabey Kadri Karaoğlu, Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Gümüşhane Miletvekili Mustafa Canlı, İstanbul Milletvekili Dr.Uygar Suphi Aktan, İzmir Mişlletvekili Dr:Aslan Savaşan, Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın´dan oluşan 25. Dönem Milletvekili eski milletvekili olarak bir bildiri yayınlayarak Genel Başkan Bahçeli´ye mahkeme kararını beklemeden Genel Kurul´a gitmesini istediler?
25 . Dönem milletvekili 12 isim yayınladıkları bildiride ?MHP´lilerin, mevcut siyasi tabloyu kabullenmelerini istemek ve beklemek gaflettir. MHP´nin geleceğine Ülkücüler karar verecektir. Kiminle yürüyeceğimize ise Milliyetçi Hareket Partililerin ortak aklı karar verecektir. Şeref ve sadakatle mensup olduğumuz partimizdeki gelişmeler karşısında sessiz kalmayı suç ortaklığı sayıyor ve kimseye diyet borcumuz bulunmamasının huzuruyla diyoruz ki: Ülkücülerin, iradelerini beyan etmek için kimsenin iznine veya icazetine ihtiyacı yoktur. Hangi yönde tecelli ederse etsin her Ülkücünün kararı meşru ve muteberdir. Ülküdaşlık hukukunu zedeleyen ve Ülkücüleri birbirine düşürmeyi hedefleyen üslup ve söylemler terk edilmelidir. Bir 12 Eylül cunta geleneği olan teşkilat kapatma uygulamasına derhal son verilmelidir. Mahkeme kararı beklenmeden olağanüstü kurultay kararı genel merkez tarafından alınmalı; Ülkücü Milliyetçi Hareketin ve Türk Milletinin geleceği mahkeme salonunda değil kurultay salonunda belirlenmelidir.?Hesaplaşma olmadan helalleşme olmaz? diyorsak; toplanması gereken kurultayda 1 Kasım sürecinin hesabı verilmeli ve devamında helalleşilerek bir bütün halinde yola devam edilmelidir. Son olarak şunu eklemek isteriz ki; bu girişimimiz parti içi iktidar mücadelesi değil, Ülkücülerin hukukunu koruma, MHP´nin geleceğini teminat altına alma ve Aziz Türk Milletinin kurtuluş ümidi olma gayretidir. MHP bu badireyi de atlatacak ve kutlu dava er geç muzaffer olacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun? ifadeleri kullanılarak kurultay çağrısı yapılıp ?Hesaplaşma olmadan helalleşme olmaz? denilerek Bahçeli ve kurmayları seçimlerde yaşanan yenilgilerin hesabını vermeye davet edildi?
HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı