HASRETE SON VEREMEDİ

HASRETE SON VEREMEDİ

KAYSERİSPOR 1-1 GALATASARAY

Süper Lig´de ilk devrenin son maçında Kayserispor, sahasında Galatasaray´ı konuk etti. İlk yarısı 1-0 Kayserispor´un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşma ikinci yarıda Galatasaray´ın beraberliği yakalaması ile 1-1 sona erdi.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan Süper Lig´in 17.hafta maçında Kayserispor, taraftarı önünde Galatasaray´ı konuk etti. 1974 yılından bu yana Galatasaray´a üstünlük sağlayamayan Kayserispor, renktaşı karşısında mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde kapadı. İkinci yarıya taraftarının da desteği ile hızlı başlamak isteyen Kayserispor, 61.dakikada gelen gole engel olamadı ve Galatasaray ile sahasında 1-1´lik skora imza attı.
Mücadeleye etkili başlayan Kayserispor´da henüz 4. dakikada Furkan´ın sol kanattan ortasında arka direkte topa iyi yükselen Deniz Türüç´ün kafa vuruşunda top auta çıktı. 6. dakikada Biseswar´ın ceza sahası dışından yerden sert şutunda şutun da top kaleci Muslera´da kaldı. 16. dakikada Deniz Türüç´ün köşe atışında ceza sahası içinde Mbiala´nın kafa vuruşunda top filelere gitti ve Kayserispor 1-0 öne geçti. 24. dakikada kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde topa iyi yükselen Mbiala´nın kafa vuruşunda top auta çıktı. İlk yarı Kayserispor´un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya taraftarının desteği ile çıkan Kayserispor, devrenin ilk dakikaları ile birlikte ataklarını geliştirdi. 48. dakikada Ömer Bayram´ın ortasında Yakubu ceza sahası içinde dokunamayınca top auta çıktı. 57. dakikada Tarık´ın ortasında Selçuk ceza sahası içinde topa kafayla vurdu. Selçuk´un zayıf vuruşunda top auta çıktı. 61. dakikada Bilal´in pasında Sinan, Kayserispor defansını çalımlayarak ceza sahasına girdi. Sinan´ın ceza sahasına girer girmez çektiği şutta top Kayserispor defansına çarptı. Havalanan top kaleci Abdülaziz´in üzerinden ağlarla buluştu ve skora 1-1´lik denge geldi. Golün ardından baskısını sürdüren Galatasaray, Kayserispor kalesi önünde pozisyonlar geliştirdi. Son 15 dakikada etkisini artırmak isteyen Kayserispor´da 89. dakikada Oğulcan, Sinan ile duvar pası yaparak Galatasaray ceza sahasına girdi. Oğulcan´ın şutunda top auta çıktı. Bu pozisyon ile 90 dakika tamamlandı ve müsabakanın ardına eklenen 4 dakikalık uzatma bölümünde de başka gol sesi çıkmadı. Kayserispor, ilk devreyi Galatasaray karşısında aldığı 1 puan ile kapamış oldu.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’