Hasta Ve Hasta Yakınlarıyla İftar Yaptı

Hasta Ve Hasta Yakınlarıyla İftar Yaptı

Başkan Çelik, Eşi İkbal Çelik İle Birlikte Müsiad´ın İftarına Katıldı

MÜSİAD Kayseri Şubesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in tavsiyesiyle bu yıl iftarı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nin bahçesinde verdi. Hasta ve hasta yakınlarıyla yapılan iftara Başkan Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan tarafından karşılandı. Başkan Çelik ve eşi İkbal Çelik, iftar öncesi masaları gezerek hasta ve hasta yakınlarıyla görüştü.
İftar sonrası bir konuşma yapan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde geçen yıl da Büyükşehir Belediyesi tarafından iftar verildiğini hatırlatarak hasta ve hasta yakınlarına yönelik iftar fikrinden dolayı Başkan çelik´e teşekkür etti.
MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharptlu da, Başkan Çelik´in tavsiyesi üzerine hasta ve hasta yakınları için iftar düzenlediklerini belirtti ve bu tavsiye için teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de yaptığı konuşmada bu yıl Ramazan ayında da iftarlarda hep ihtiyacı olanlarla oruç açtıklarını söyledi. İftar için pek çok davet aldıklarını; ama lüks sofralarda iftar yapmama prensibiyle kabul etmediklerini dile getiren Başkan Çelik, ?Askerlerimizle, şehit ailelerimizle, Huzurevi´ndeki yaşlılarımızla, Sevgi Evlerindeki çocuklarımızla iftar yaptık. Bu yıl ayrıca Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi´ndeki iftarı Büyükşehir Belediyesi olarak biz üstlendik. Kadir Gecesi 5 bin kişiye iftar verdik. İnşallah bundan sonra da bu ve benzeri iftarlarda olacağız? dedi. Başkan Çelik, sözlerinin sonunda tüm hastalara şifa dileklerinde bulundu ve yaklaşan Ramazan Bayramı´nı tebrik etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ