HASYÜNCÜ’DEN ŞOK AÇIKLAMA

HASYÜNCÜ’DEN ŞOK AÇIKLAMA

“KAYSERİ’DE BİR SUSURLUK YAŞANDI MI?”

Kayser Organize Sanayi Bölgesi eski başkanlarından Ahmet Hasyüncü ilimizde yayın yapan televizyonların ortak yayınladığı programda söylediği çarpıcı açıklamalarla gündem oluşturdu. Hasyüncü özelikle geçmişte mafya-siyaset ve emniyet üçlüsünün dillendirildiği ‘Susurluk’ olayına benzetme yaparak, “Kayseri de bir susurluk yaşandı mı zaman ortaya çıkaracak” söylemi ile dikkatleri üzerine çekti.

Kayseri OSB eski başkanı Ahmet Hasyüncü’den çarpıcı açıklama. İlimiz televizyonları tarafından ortak yayınlanan programda sarf edilen ‘Susurluk’ benzetmesi neler oluyor dedirtti? Eski başkan Ahmet Hasyüncü Genel Yayın Yönetmenimiz Sami Dayangaç’ın mevcut yönetimin arkasında siyaset var mı sorusuna şu cevabı verdi… “Şimdi söyleyemem ama Kayseri de bir susurluk yaşandı mı zaman ortaya çıkaracak. Bakalım araçta kimler var? Bilgiler belgeler olmadan konuşmam. Bak ben belgeyle konuştum. Susurluk kaç sene sonra ortaya çıktı? Ben 20 milyon dolardan bahsediyorum 20 bin liradan değil. Bunlar ben Kayserispor’a 300 bin lira ödünç verdim diye noterden ihtar çektiler biliyor musunuz? Şimdi adamlar basın bildirisi yapıyor, diyorlar ki biz Kayserispor’a ödünç vermedik biz deplasmana 270 bin lira, yurt dışına 100 bin lira, locaya da 200 bin lira 570 bin lira onlar gibi suç işlemedik 300 bin lira ödünç. Onlara da yazdım kayıtta var. Kayıt dışı olursa bana sor bu para nerde diye. Utanmadan bu yazıyı bana noterden gönderdiler. 300 bin lirayla da Kayserispor’u şampiyon ettik” diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Şimdi Kayseri kamuoyu Ahmet Hasyüncü’nün ‘Susurluk’ benzetmesinden yola çıkarak yaptığı açıklamada yer alan ilişkileri ve bu yapıda kimlerin olduğunu soruyor.



Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler