HATAY’A GEÇİT YOK!

HATAY’A GEÇİT YOK!

A.HATAYSPOR 1-3 HES KABLO KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig’de yaşadığı teknik ekip değişimi ile farklı bir takım olan HES Kablo Kayserispor deplasmanda karşılaştığı Atakaş Hatayspor maçını 3-1 kazanarak saha içinde yaşadığı değişime de dikkat çekerek puanını 31’e çıkartmış oldu.

Spor Toto Süper Lig’de 29.hafta da deplasmanda Hatayspor ile karşılaşan HES Kablo Kayserispor’da futbolcular sahadan 3-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldular. Karşılaşmanın daha başından itibaren oyunda hakimiyeti eline alan sarı-kırmızılılar rakip kalede gol arayışlarına başladılar. 24.dakikada İlhan Parlak, topla orta sahada buluşarak kaleye doğru yöneldi. Tek başına götürdüğü topu kalecinin solundan ağlarla buluşturarak golünü attı ve skoru 1-0 yaptı. 35.dakika da Karlo Muhar penaltı noktası çevresinden şansını denedi, topa iyi vuramadı ve savunma araya girerek kale direğinin hemen önünden topu auta gönderdi. Karşılaşmada bu ara 36.dakikaya girildi ve köşe vuruşunda kale alanında iyi yer tutan Uğur Demirok kafayla topu ağlara göndererek farkı 2’ye çıkaran isim oldu. Karşılaşma HES Kablo Kayserispor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi ve her iki takımda soyunma odasına bu skorla girdi.

Karşılaşmanın başında oyuna hızı başlayan Hatay olsa da çabuk toparlanmasını bilen sarı-kırmızlılar oyuna dengeyi getirdiler. Karşılaşmanın 51.dakikasında Kone sağ kanattan yapılan atakta Ramazan’a yaptığı hareket sonucunda kırmızı kart görerek oyundan çıktı ve takımını 10 kişi bıraktı.  Maçta 54.dakiada Atakaş Hatayspor, Ruben Ribeiro ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullandı. Serbest vuruşta gelen topu kafayla aşırma bir şekilde kaleye gönderen Pablo takımının ilk golünü atarak skoru 2-1 yaptı. 58.dakika da Pedro Henrique köşe vuruşundan gelen topu kafayla ağlara göndererek yeniden farkı 2’ye çıkardı ve skor 3-1 oldu.



Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı