Hayaller avrupa, hayatlar transfer tahtası

Hayaller avrupa, hayatlar transfer tahtası

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer yasağının kaldırılmaması halinde takımdan ayrılacağı iddia edilen teknik direktör Çağdaş Atan için, “Çağdaş hoca ile Avrupa oynamadan hiç bir yere gidemez” dedi.

Süper Lig takımlarından Kayserispor’un Teknik Direktörü Çağdaş Atan’ın Galatasaray maçına kadar transfer yasağının kaldırılmaması halinde görevi bırakacağı yönündeki iddialara yanıt geldi. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Çağdaş Atan'ın Kayserispor'daki görevinden ayrılmayacağını ifade etti. Çamlı, “Çağdaş hoca kulübümüzü o kadar özümsemiş ki, bu konuştukların hepsi biran önce Kayserispor'un iyi noktaya gitmesi için. Çağdaş hoca, Galatasaray maçı öncesi tahta açılmasa da gitmez. Ne var yani böyle dedi diye gidecek mi? Çağdaş hoca ile Avrupa kupalarına katılmadan bir yere gidemez. Bunu söylüyorum” dedi.

Ali Çamlı, Çağdaş Atan'ın Kayseri'de mutlu olduğunu beyan ederek, “Çağdaş hocanın hiç bir yere gittiği geldiği yok. Buradan mutlu huzurlu. Biz transferi açmasak da gitmez, ben göndermem. Çağdaş hoca 3 yıl sözleşme yaptığımız kulübümüzün bir parçası. Ha, bu tahtanın açılacağını da biliyor Çağdaş hoca. Biz, Çağdaş hocayı da, ekibini de çok seviyoruz" diye konuştu.

Haber: İHA 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı