HAYALLERİNİ BAŞKAN ÇELİK´LE PAYLAŞTILAR

HAYALLERİNİ BAŞKAN ÇELİK´LE PAYLAŞTILAR

Geleceğin bilim ve sanat insanları Başkan Çelik´i ziyaret etti ...

Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret ederek Başkan Çelik´e yazıkları Hayallerindeki Kayseri´yi anlatan mektupları teslim ettiler. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Mustafa Çelik, bilimin önemini vurguladı ve ?Kayseri´yi sadece bilimi kullanan değil bilimi üreten bir şehir yapmak istiyoruz? dedi.
Çetin Şen Bilim Sanat Merkezi Müdürü Sezer İnan, öğretmenler ve öğrenciler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret ettiler. Başkan Çelik´e hayallerindeki Kayseri´yi anlatan mektuplar yazan öğrenciler bu mektupları Başkan´a teslim ettiler. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Mustafa Çelik, mektupları çocuklara okuttu ve önerileri için teşekkür etti.
Öğrencilerin mektuplarla ifade ettikleri tekliflerden çok memnun kalan Başkan Çelik, çocuklar için hobi bahçeleri gibi dikkat çekici teklifler aldığını belirtti. Ziyarette Başkan Mustafa Çelik´e öğrenciler tarafından yapılan bir tablo hediye edildi.
Çetin Şen Bilim Sanat Merkezi Müdürü Sezer İnan´dan okulla ilgili bilgi alan Başkan Çelik, bilimi ve bilime yönelik çalışmaları önemsediğini belirterek, göreve geldiğinden bu yana bilim ve sanat alanında tüm projeleri hayata geçirdiğini söyledi. Nerde bilim varsa orada yer aldığını ifade eden Başkan Çelik, ?Kayseri´ye Türkiye´nin en büyük ve en kapsamlı Bilim Merkezi´ni yaptık. Bununla da yetinmedik. Bilim Merkezi´nin yanına Türkiye´de eşi benzeri olmayan Bilim Parkı yapacağız. Bilim Parkı´nın proje çalışmaları devam ediyor. Ayrıca çocuk parkları için yeni projeler hazırlıyoruz. Parklarda sadece çocuk oyun alanları olmayacak. Çocukların bir şeyler üretebilmeleri, bir şeyler yapabilmeleri için aktivite alanları koymak istiyoruz. Arkadaşlarımız bu konu üzerinde çalışıyorlar. Bu konuda her teklifi değerlendiririz. Bu arada okul bahçeleri için bir proje üzerinde çalışıyoruz. Her okulun bahçesinde geometri parkları yapacağız. Çocuklar geometrik şekilleri orada görerek tanıyacaklar? dedi.
Bilimi seven bir Başkan olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, öğrencilere akıllarına gelen her konuyu kendisine iletmelerini istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Kayseri´yi sadece bilimi kullanan değil bilimi üreten bir şehir yapmak istediklerini belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ziyaretin sonunda öğrencilere satranç takımı hediye etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti