HAYATA BAĞLAYAN PROJE BİTMESİN İSTEDİLER

HAYATA BAĞLAYAN PROJE BİTMESİN İSTEDİLER

Kursiyerler projeyle engelleri aştıklarını ve istedikleri zaman neler yapabileceklerini gördüklerini, güzel arkadaşlıklar edindiklerini projenin bitmesini istemediklerini ifade ederek Başkan Gülcüoğlu´ndan yardım istediler.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Mesleki Eğitim Yoluyla Engelsiz Hayata projesi kursiyerleri ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıya belediye meclis üyeleri Mustafa Keskin, Erkan Kayapınar, Hacı Yüce, Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Osman Kılıç, Bünyan Halk Eğitim Müdürü Mehmet Bulun, Proje Koordinatörü Hazal Bedir katıldı.
Kursiyerler projenin kendilerini hayata bağladığını ve özgüvenlerinin yerine geldiğini belirterek projede emeği geçen başta Başkan Gülcüoğlu olmak üzere herkese teşekkür ettiler. Kursiyerler projeyle engelleri aştıklarını ve istedikleri zaman neler yapabileceklerini gördüklerini, güzel arkadaşlıklar edindiklerini projenin bitmesini istemediklerini ifade ederek Başkan Gülcüoğlu´ndan yardım istediler.
Başkan Gülcüoğlu ise projenin amacına ulaştığını görmekten mutlu olduklarını ifade ederek hem engelli bireyler hem de dezavantajlı kadınlar için daha fazla ne yapabilecekleri konusunda çalışacaklarını yeni projeler üreterek kursları uzatmaya çalışacaklarını belirtti.Başkan Gülcüoğlu; . Engellilerimizin sosyal yaşama daha kuvvetli bir entegrasyonla bağlanması, yeteneklerinin ön plana çıkarılarak üretim alanına katkıda bulunmaları ve kendi yeteneklerini keşfederek kendi istihdamlarını oluşturmaları adına düzenlediğimiz bu projede geldiğimiz noktada görüyoruz ki birincil hedefimize ulaşmışız. Bu bizim için büyük bir mutluluk. Bizler her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Birlikte çalışarak sizler için yeni projeler ortaya koymak için çalışacağız? dedi.
Dezavantajlı kadın kursiyer Başkan Gülcüoğlu´na kendilerine verilen bu fırsat için teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ