HAYATINI KAYBEDEN MADENCİLERİ ANDI

HAYATINI KAYBEDEN MADENCİLERİ ANDI

2010 Yılında Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinde oluşturulan Kayserigaz Hatıra Ormanı, Kayserigaz çalışanları tarafından ziyaret edildi. Soma Şehitlerinin de anıldığı günde, hayatını kaybeden her bir madenciyi temsil

“Yeşil ile Barışık Mavi ile Dost Temiz Bir Kayseri İçin” sözleriyle yola çıkan Kayserigaz, temiz bir çevre oluşturmak için çalışanları ile birlikte oluşturduğu Kayserigaz Hatıra Ormanı’nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Soma’da ki maden kazasında hayatını kaybeden madenciler anılırken, her bir madenci için fidan dikimi yapıldı. Başta doğaya sonra Kayseri’ye olan saygısını gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle her daim sergileyen Kayserigaz, daha yaşanabilir bir Kayseri için çevresel faaliyetleri kendisine misyon edinmiştir. Kayseri’nin temiz havasına katkı sağlamak, doğanın yeşil dengesini artırmak adına 2010 yılında Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nde oluşturulan Kayserigaz Hatıra Ormanı, Kayserigaz tarafından bakıma alındı.
10 binden fazla ağaca ev sahipliği yapan ormanın çevre düzenlemesi yapılırken, kuruyan ağaçlar yenileri ile değiştirildi. Daha önce de kendi bünyesinde can bulmuş olan Dolgi Çocuk Tiyatrosu, Temiz Hava İstiyorum, Enerji Haftası gibi etkinlik ve projelerle ağaç dikmenin ve bakımını sürdürmenin önemine sık sık dikkat çeken Kayserigaz, sergilediği davranışıyla bir çok kişi ve kuruluşa örnek olmaya devam etti.
Konu hakkında açıklamalar yapan Kayserigaz Teknik İşler Müdür Yardımcısı Adem Dincay, Soma faciasında hayatını kaybeden vatandaşlar için duydukları derin üzüntüyü belirtti. "Bu sebeple, her bir madenci için ayrı ayrı fidan dikimi yaptık. Can bulacak olan ağaçların onların temsilcisi olacaktır" dedi.



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı