?HAYIR´LI İMZA

?HAYIR´LI İMZA

NNYÜ´YE TIP FAKÜLTESİ YAPIYOR

İbrahim ve Bekir Özbıyık kardeşler, NNYÜ´ye Tıp Fakültesi yapıyor. Başkan Çelik, protokol imza töreninde eski devlet hastanesi yerinin NNYÜ Tıp Fakültesi´ne verilebileceğini söyledi.

Hayırseverler İbrahim ve Bekir Özbıyık kardeşler Nuh Naci Yazgan Üniversitesi´ne kurulacak olan Tıp Fakültesi´nin binalarının yapımı üstlendi? Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in de iştirak ettiği törenle Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörlüğü ve hayırsever Özbıyık kardeşler arasında imzalanan protokol ile fakültenin inşaatı ile ilgili izlenecek yol haritası resmiyete kavuşturuldu. İmza töreninde konuşan Başkan Çelik Devlet Hastanesi´nin olduğu alan Nuh Naci Yazgan Tıp Fakültesi´ne tahsis edilmesini önerdi?

Yapımı hayırseverler İbrahim ve Bekir Özbıyık kardeşler tarafından üstlenilen Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Tıp Fakültesi için protokol imzalanarak olay resmiyete kavuşturuldu. İmza törenine Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hayırsever Özbıyık Ailesi mensupları, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özhamurkar,Rektör Prof.Dr. Kerim Güney, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve medya mensupları Akademisyenler ve iştirak etti? Tıp Fakültesi´ni yaptıracak olan Hayırseverler İbrahim ve Bekir Özbıyık nezdinde Kayseri´nin en önemli zenginliğinin hayırseverleri olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Çelik, gönlü zengin hemşehrilerimizin şehre katkısının önemine vurgu yaptığı konuşmasının devamında şehir merkezindeki Devlet Hastanesi ile ilgili önerisini de dile getirerek şunları kaydetti? ?İnşallah protokolü imzalanan Tıp Fakültesi´nin ilim irfan yuvası ve sağlık şifa merkezi olduğunu hep birlikte görürüz. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özhamurkar ile Tıp Fakültesi yeri neresi olur diye çalışma yaptık; ama şehir merkezindeki Devlet Hastanesi´nin yerinin Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Tıp Fakültesi olması için çalışalım ve gayret edelim istiyoruz. Tıp Fakültesi´ni merkezde böyle bir yerle taçlandırmış oluruz. Şehrin doğusunda yapılacak hastane yeri de uygun ve alternatif yerler de var; ama şehrin merkezindeki bu yer daha güzel olur? Başkan Mustafa Çelik´in önerisi katılımcılar tarafından alkışlarla desteklenirken Rektör Prof Dr. Kerim Güney´de Nuh Naci Yazgan Üniversitesi´nin bütün binalarının hayırseverler tarafından yaptırıldığını hatırlatıp katkı veren herkese şükranlarını sundu. Tıp Fakültesi İnşaatının yapımını üstlenen hayırsever İbrahim Özbıyık´ta okul yapının önemine vurgu yaptığı konuşmasında hayırseverleri okul yaptırmaya davet etti?

Konuşmaların ardından Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörlüğü ve hayırsever Özbıyık kardeşler arasında imzalanan protokol ile fakültenin inşaatı ile ilgili izlenecek yol haritası resmiyete kavuşturulurken; Bakan Çelik´in önerisinin nasıl karşılık bulacağı zamana bırakıldı?



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor