HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Anadolu Sakatlar Derneği, Ziraat Mühendisleri Odası, Eğitimsen ve TÜMSİAD yönetim kurulu üyeleri AK Parti'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretler sırasında STK'lar yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verirken, TÜMSİAD Kayseri Şube Başkanı Nusret Uğurlu, tüm siyasi partilere karşı eşit mesafede olduklarını belirterek şunları söyledi:
"AK Parti'yi diğer partilerden ayıran bir fark var. O da şu: TÜMSİAD olarak büyük toplantılarımızda ve yemeklerimizde, tüm parti yetkililerini davet ediyoruz. Ama AK Parti yetkililerinden başka davetimize gelen olmadı. Ondan dolayı bir farkınız var. Her partiye eşit şekilde yaklaşıyoruz. Üyelerimiz içinde her partiden insanlar var. Partilerinde STK'lara aynı mesafede olmasını bekliyoruz. Bu konuda AK Partili milletvekilleri ve yetkililerini bu konuda tebrik ediyoruz. Seçimlerden önce ve sonra bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Bundan dolayı başarılı olduğunuza eminiz. Bizlerde TÜMSİAD olarak elimizden geldiği kadarı ile ülke ekonomisine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bunu da Avrupa birinciliğimizle ispatladık. Bunu başarmamızda Kayseri'nin de büyük payı var."
İl Başkanı Ömer Dengiz de ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Buralarda şahıslar ve bireyler önemli değil, önemli olan çalışmalar, birliktelik ortamı ve yapılan hizmetler önemli. Allah'ım Kayseri, Türkiye için hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Ben de STK'lardan gelen biri olarak, hep söylüyorum. Bir şehrin dinamikleri STK'lar. STK'larımız karma yapıdan oluşan ve tüm renkleri içinde bulunduran yapıdan oluşuyor. Ama bu insanların tek hedefleri var Kayseri'ye faydalı olmak. Bu kurumların birbirini eleştirmesi, desteklemesi kadar doğal bir şey yok. Kayseri'de bunları yaşıyoruz, hissediyoruz. Kayseri'nin huzur şehri olmasında herkesin bir emeği, bir fedakarlığı var." şeklinde konuştu.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti