HAYIRSEVER İŞADAMI`NDAN ENGELLİ ÖĞRENCİYE DESTEK

HAYIRSEVER İŞADAMI`NDAN ENGELLİ ÖĞRENCİYE DESTEK

işadamı Abdurrahman Özkaya, İncesu Şehit Yusuf Özmen İlköğretim Okulu`nda öğretim gören engelli öğrenciye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

İncesu Kaymakamı Ercan Öter, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve hayırsever Abdurrahman Özkaya, Şehit Yusuf Özmen İlkokulu`na gelerek, Özkaya`nın yanında getirdiği tekerlekli sandalyeyi engelli öğrenci Ahmet Himmetoğlu`na teslim ettiler. Burada konuşan İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, akülü aracı 2-B sınıfında okuyan Ahmet Himmetoğluna teslim ettiler. Bu arada, Ahmet’in annesi ve babası çok mutlu olduklarını söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
İncesu Belediye Başkanı Zekeriye Karayol, ``Şehit Yusuf Özmen İlköğretim Okulu’nu ziyaretimde, Okul Müdürü Fevzi Güler, özürlü bir öğrencilerinin olduğunu ve okula gidip gelmekte çok fazla zorluk çektiğini söyledi. Ben de bu durumu İncesu Kaymakamı Ercan Öter’e ilettim. ve sonra da eski bir eğitimci olan Turkuaz Seramik A.Ş. Genel Müdürü Abdurrahman Özkaya’ya durumu bildirdik. Talebimiz, Abrurrahman bey tarafından hemen yerine getirildi. Bu konuda kendisine teşekkür ediyorum. Abdurrahman beyin ne zaman kapısını çalsak hiçbir zaman elimiz boş dönmedik`` dedi.
İncesu Kaymakamı Ercan Öter de Abdurrahman Özkaya’ya teşekkür etti. Öter, sosyal sorumluluk konusunda İncesu’da iş adamlarının çok aktif olarak çalıştıklarını bildirirken Abdurrahman Özkaya’ya ve Belediye Başkanı Zekeriya Karayol’a teşekkür etti.
Hayırsever Abdurrahman Özkaya ise ``Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün de İnşallah Ahmet’i mutlu ettiğimize inanıyorum. Ahmet daha sonra teşekkür etmeye gelecek ama daha önce okuyacak, büyük adam olacak, daha sonra teşekkür edecek. Akülü tekerlekli sandalyesini güle güle kullansın`` ifadelerini kullandı.

 



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor