"HAYIRSEVERLİK GENLERİMİZDE VAR"

KAYSERİ İLİ YARDIM DERNEĞİ İSTANBUL ŞUBESİ, BAŞKAN ÇELİK´İ ZİYARET ETTİ

 

Kayseri ili Yardım Derneği Başkanı Ören Tarhanlı ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Ziyarette Kayseri´nin hayırseverliğinden bahsedildi ve Başkan Çelik, hayırseverliğin genlerimizde olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Tarhanlı ise "Başkası için bir şey yapmak bizim en büyün zenginliğimiz" diye konuştu.
Kayseri ili Yardım Derneği Başkanı Ören Tarhanlı, ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e her yıl geleneksel olarak İstanbul´da gerçekleştirilen ve Kayserilileri buluşturan brunchla ilgili bilgi verdi. Brunchın geleneksel olarak Haziran ayında gerçekleştirildiğini ama bu yıl Haziran ayının Ramazan´a denk geldiğini belirten Tarhanlı, Eylül ayında yapabileceklerini söyledi. Başkan Çelik de brunch yerine bu yıl iftar programı yapılabileceği önerisi getirdi.
Ziyarette Kayseri ili Yardım Derneği´nin çalışmalarından son derece memnun olduklarını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Kayseri hem göç alıyor hem de göç veriyor. İşgücü anlamında göç alıyoruz ama işveren ve müteşebbis göçü veriyoruz. Gurbetteki müteşebbislerimizin birlikteliğini İstanbul´da gerçekleştiriyorsunuz. Yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızda bizim yapacağımız katkı olursa destek veririz" dedi.
Kayseri ili Yardım Derneği Başkanı Ören Tarhanlı da Kayseri´den kalkıp İstanbul´a giden öğrencilerin özellikle alışma dönemi olan ilk sene yanlarında olmaya çalıştıklarını belirterek, "Cep telefonlarımızı dahi veriyoruz ve sıkıntılı dönemlerinde yardıma hazır olduğumuzu, anne babalarından önce yardımlarına koşabileceğimizi belirtiyoruz" diye konuştu.
Ziyarette Kayseri´nin müteşebbis göçü ile birlikte hayırseverliği de gündeme geldi. Başkan Mustafa Çelik hayırseverliğini genlerimizde olduğunu belirtti. Ören Tarhanlı da yetişmiş insanın Kayseri´den göç etse bile memleketini unutmadığını vurgulayarak, "Yine buraya geliyor, okul yaptırıyor, iş yeri açıyor. Hayırseverlik yüzlerce yıllık şehrimizin bir geleneği. İnsanlar giyiminde kuşamında gösterişi sevmez ama hiç değilse bir hastane odasına adının yazılmasını ister. Başkası için bir şey yapmak bizim en büyük zenginliğimiz olsa gerek" dedi.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"