HDP´Lİ BAKAN VE TÜSİAD

HDP´Lİ BAKAN VE TÜSİAD

BOYDAK´IN GÖZALTINA ALIMASINA TEPKİ GÖSTERDİ...

   Hdp´li AB bakanı ve Tüsiad Boydak´a sahip çıktı? ?Paralel Yapı´ operasyonları kapsamında Tüsiad Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak´ın göz altına alınmasına sert tepki göstererek sahip çıkan Türk Sanayici ve İş Adamaları Derneği´nden yapılan yazılı açıklamada "Bu gidişin son bulması gerektiğinin altını çizmek istiyoruz" ifadesi kullanıldı.
İlimizde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, Tüsiad Yönetim Kurulu Üyesi ve Boydak Holding CEO´su Memduh Boydak ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak yaşananlara tepki gösteren Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneğinin açıklamasında "Bu üzücü olay vesilesiyle, iş dünyasını ağır ithamlarla sürekli tedirgin eden kasvetli atmosfere dikkat çekmek ve bu gidişin son bulması gerektiğinin altını çizmek istiyoruz. Hukuk devletinde iş dünyası dâhil hiçbir kurum ve kişi yasal herhangi denetim ve soruşturmadan muaf değildir ve hesap verebilir olmalıdır? denildi?
Öte yandan HDP´li Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan´da işadamı Memduh Boydak´a sahip çıkarak mütevelli heyeti başkanı olduğu, Kayseri´deki Melikşah Üniversitesi´ne yapılan polis baskınına sert tepki gösterdi. Doğan ?Bu, demokratik hukuk devleti normlarında kabul edilemeyecektir. Biz hiçbir şekilde bu operasyonları olumlu bulmayız. Gerek partimiz gerek de bakan olarak ben olumlu bulmam, doğru bulmam. Demokratik gelişmeye kesinlikle olumsuz etki yapan bir husustur? ifadesini kullandı?
Memduh Boydak´ın gözaltına alınmasına, Denizli Barosu´ndan tepki geldi. Baro Başkanı Müjdat İlhan, "Ortada gerçek teröristler varken veya terörle mücadele edilmesi gereken bir ortam varken kendimize sanal terör veya sanal terör grupları yaratamayız " değerlendirmesinde bulundu?
Ayrıca Cumhuriyet Halka Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun da Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak´ı arayarak ?Geçmiş Olsun? temennilerinde bulunduğu öğrenildi?

 



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti