HEDEFTE KARABÜK VAR

HEDEFTE KARABÜK VAR

BEDİR, ?İYİ HAZIRLANACAĞIZ ?

BEDİR, ?İYİ HAZIRLANACAĞIZ?

Süper Lig´in gözde ekibi Kayserispor da, sezonun 8. haftasında deplasmanda oynanacak Karabükspor maçının hazırlıkları kulüp tesislerinde yapılan antrenmanlarla devam ediyor. Haftanın ilk idmanını izleyen Başkan Erol Bedir, ?İyi hazırlanacağız? diye konuştu.

Sezonun ilk haftasında deplasmanda Galatasaray´a kaybeden ve oynadığı son 6 maçta mağlubiyetten uzak kalan Kayserispor, deplasmanda oynayacağı Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı. Bursaspor maçı sonrası takım oyuncularına verilen iznin ardından, Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde toplanan oyuncular kulüp tesislerinde haftanın ilk idmanını gerçekleştirdiler.

Antrenmanda futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlenirken, Kulüp Başkanı Erol Bedir de futbolculara destek için antrenmanı izleyenler arasındaki yerini aldı. Bedir, antrenman öncesinde ve sonrasında futbolcular ile de sohbet etti.

Karabük maçına iyi bir şekilde hazırlanmak istediklerini belirten Başkan Bedir, ?Takım, 3 gün izin yaptı, dün de toplandı. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı. Tabi biz maç maç gidiyoruz, hedef noktasında bizim gibi takımların ilk hedefleri Süper Lig vizesi almak. Sonrasında sizin hedeflerinizi aldığınız puanlar taşıyor, hedef koymanın fazla bir önemi yok. Ama taraflı, tarafsız herkesin söylediği, bizim de yaptığımız hesaplar şunu gösteriyor ki; sezon başında yapmış olduğumuz transferler, takıma yaptığımız transferler, teknik heyet, yönetimin bu konudaki çalışma azmi ve oyunculara verilen sözlerin yerine getirilmesi sonucu bu yıl hedeflediğimiz noktalara biraz daha kolay erişebileceğiz gibi gözüküyor. Ama bu bizi aldatmasın. 7 maçta topladığımız 14 puan iyi puan, şu anda puan sıralamasında averajla 3. sıradayız, Beşiktaş ile birlikte aynı puanımız var. Kayserispor´un hedefi deplasmanda oynayacağımız Karabükspor maçından 3 puanla dönmek? diye konuştu.

Sarı-kırmızılılar 13 Ekim tarihine kadar kulüp tesislerindeki antrenmanlarını sürdürecekler.

Haber: Mustafa Gürbüz



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti