HEDEFTE TRABZON GALİBİYETİ VAR

HEDEFTE TRABZON GALİBİYETİ VAR

ORTAÖYLÜOĞLU, ?3 PUANA İNANIYORUZ?

Mersin İdman Yurdu mağlubiyeti sonrasında 1 günlük dinlenme gerçekleştiren Kayserispor´da Trabzonspor ile oynanacak deplasman maçının hazırlıkları yapılan idmanla başladı. Antrenman öncesi açıklamada bulunan Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, ?3 puana inanıyoruz? dedi.
Kayserispor´da Süper Lig´in 21.haftasında oynanacak Trabzonspor deplasmanının hazırlıkları kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman ile start aldı. Haftanın ilk idmanında futbolcuların sıkıntılı oldukları gözlenirken, sarı-kırmızılı takımda ter idmanı gerçekleştirildi.
Kulüp Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Spor Toto Süper Lig´in 21.haftasında deplasmanda yapacakları Trabzonspor maçına kenetlendiklerini belirterek, galip ayrılıp alt sıralardan kurtulmak için önemli bir adım atmak istediklerini söyledi.
Mersin İdman Yurdu maçında kaybedilen puanın telafisi olarak Trabzonspor´dan alınacak galibiyete kenetlendiklerini belirten Ortaköylüoğlu, alınacak 3 puanın takımı rahatlatacağını ifade ederek, ?Çok önemli bir karşılaşmaya çıktık. Ancak antrenmanda ve maç öncesinde düşündüğümüz şeyleri müsabaka esnasında sahaya yansıtamadık. Doğal olarak da beklenmeyen bir oyun sonucu puan kaybettik. Mersin maçı geride kaldı. Ancak önümüzde zorlu bir deplasman olan Trabzonspor maçı var. Her iki takımda birbirini iyi tanıyor. Teknik direktöründen futbolcusuna kadar herkes birbirini tanımakta. Bu durum elbette bizim için önem taşımıyor. Bizim için önemli olan alınacak olan 3 puandır. Galibiyetle sahadan ayrılıp alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Bu nedenle de hafta sonuna kadar sıkı bir antrenman haftası gerçekleştireceğiz açıklamasında bulundu. (SPOR SERVİSİ)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti