HER HİZMET ESNAFA KAZANÇ OLARAK YANSIYOR

HER HİZMET ESNAFA KAZANÇ OLARAK YANSIYOR

DÜVENÖNÜ ÇARŞI ESNAF GEZİSİ ?

Esnafımıza ayrı bir misyon ve vizyon kazandırdık
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, esnaf siteleri ile esnaflara ayrı bir misyon ve vizyon kazandırdıklarını ve bu sayede esnaf dostu belediye olarak bilindiklerini ve 2017 yılı yatırım planlamasında da yine esnafa yönelik çalışmalar sergileyeceklerini söyledi.
Bölge esnafı ile sık sık bir araya gelerek sohbet ediyoruz
İlçe sınırları içerisinde gerek çalışma alanları incelenme gezisinde gerek ise mahalle gezilerinde bölge esnafı ile sık sık bir araya gelerek sohbet ettiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, çalışmaların insan odaklı olduğunu bundan dolayı toplumun her kesimindeki birey ve meslek gruplarını önemsediklerini ve değer verdiklerini sonuçta ise Kayseri´nin kazançlı çıktığını kaydetti.
Kayseri esnafı kendi markalarını oluşturuyor ve dünyaya tanıtıyor
İlçenin ayrı bölgelerindeki esnafları her vesile ziyaret eden Başkan Memduh Büyükkılıç, büyük bir ilgi ile karşılanmakta olup özellikle esnaflara yönelik çalışmalarından dolaylı teşekkür edildiğini, esnaf sitelerinin ülkeye örnek olduğunu diğer şehirlerdeki esnaf odalarınca bu projeler hakkında kendilerinden bilgi istendiğini belirterek şunları söylediler.
?Melikgazi Belediyemiz esnaf dostu bir belediye olarak hem bizleri hem de hizmet verdiğimiz tüketiciler için önemli çalışmalar yerine getirmektedir. Kapalı semt Pazar yerleri, Hurdacılar sitesi, İnşaat Malzemesi Satıcılar sitesi, Çelik Eşya üretici ve satıcılar sitesi, Peynirciler sitesi gibi siteler aslında esnafa ve tüketiciye verilen önemin bir ifadesidir. Esnafa yapılan her yatırım kazancımızı artırmaktadır. Aslında yapılan, yol, kaldırım, meydan düzenlemesi, ışıklı kavşaklar dahi esnafa gelir olarak yansımaktadır. Çünkü pürüzsüz ve güvenli ulaşım ticaret akışını hızlandırmaktadır. İmarlı yapılaşma ticareti artırmaktadır. Meslek Edindirme kursları Esnafın ticareti artırmaktadır. Dolayısı ile ilçeye yapılan her yatırım esnafın gelirini artırmaktadır. Kayseri bölge ve ülke ekonomisi için önemli bir merkez. Yerel yönetim şehrin prestijini arttıracak çalışmalara imza atmalıdır?
Düvenönü bölgesi esnaf ziyareti gerçekleştirerek esnaflar ile sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, bölge şehri Kayseri´nin hafta sonu komşu illerden alış verişe geldiklerini sonuç itibari ile esnafın daha çok satış ve yaparak kazanç sağladığını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor