?HER ZAMAN YANINIZDAYIZ´ PROJESİ

?HER ZAMAN YANINIZDAYIZ´ PROJESİ

2017 YILINDA DA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK ?

Develi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Develi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü´nün katkılarıyla 2016 yılında hayata geçirilen ?Her Zaman Yanınızdayız´ isimli sosyal sorumluluk projesinin 2017 yılında da devam etmesi için yinelenen protokol Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´ın makamında imza altına alındı?
Develi merkezde ve dış mahallelerinde (köyler) bulunan; yaşlı, yetim, yatalak ve bakıma muhtaç kimselerin düzenli olarak kişisel bakımlarının yapıldığı, onlara fiziksel ve ruhsal destek olunarak her daim yanlarında olunduğunun bilinmesi için hayata geçirilen ?Her Zaman Yanınızdayız´ isimli proje kapsamında, saç kesim, kişisel hijyen gibi çalışmalar özveri ile hayata geçirilmek üzere çalışmalarına 2017 yılında da hız kesmeden devam edecektir.
Yürütülen projeyle ilgili bilgiler veren Başkan Cabbar ?Bu projenin hayata geçirilmesi ile Develimiz güzel bir hizmete kavuşmuştur. Bizler bu toplumda yaşıyorsak ve hele de yönetici konumundaysak herkese sahip çıkmak zorundayız. Bu proje kapsamında Develimizdeki tespit ettiğimiz ve edilecek olan kendi kişisel bakımını yapamayacak durumdaki, yaşlı, engelli, yetim ve bakıma muhtaç hemşerilerimizin kişisel bakımları yapılmaya başlanmıştır. Ayrıca uzmanlar eşliğinde ruhsal destek de sağlanarak, hayata dair moral ve motivasyonlarını artırarak her zaman yanlarında olduklarımızı bilmelerini istiyoruz. Gönüllülük esasına dayalı olan bu projenin hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde emeği olan tüm kurum ve şahıslara tekrar teşekkür ediyorum? değerlendirmesinde bulundu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor